Topic Title: Cant find/install CCC
Topic Summary:
Created On: 04/15/2013 05:57 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/15/2013 05:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
diddykonga
Peon

Posts: 3
Joined: 04/15/2013

Processor/Graphics Card: AMD A8 5500

OS: Windows 7 64-Bit

Just got done installing new 13.1 Drivers, and i have a thick black border on what should be/is my monitors native resolution.

 

I read that if i can get access to CCC which was supposedlly post to be installed with the drivers (It wasnt, no option to either), i can change the GPU Scaling and make it fit the screen.

 

Any help would be appreciated! 

 04/15/2013 08:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7249
Joined: 11/13/2009

Do you have the correct netframework installed? http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162444&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 04/15/2013 11:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
diddykonga
Peon

Posts: 3
Joined: 04/15/2013

I did not, installing it now, Thank you.

Although i dont see why not having the correct netframework, would make it not even show up in the installlation choices, but who knows.

 

 04/15/2013 11:59 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
diddykonga
Peon

Posts: 3
Joined: 04/15/2013

Well after installing .Net 4.5, i followed the guide and removed all the drivers completely, then went to install the 13.3 Beta, Custom install to see what it was installing, and CCC still was no where to be found on the list.

 

Any help?

 

Edit: Nevermind got it fixed, thanks for the help!



Edited: 04/16/2013 at 12:24 AM by diddykonga
Statistics
85337 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.