Topic Title: GPU-scale setting not possible
Topic Summary:
Created On: 04/17/2013 12:40 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/17/2013 12:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Almabot
Peon

Posts: 2
Joined: 04/17/2013

Hello,I just can activate the GPU-scale by Catalyst Control Center but the option full screen scale is fixed so I cannot change.I use Win8 64-bit and as monitor acer S242HL.Also I would like to change these settings actually just for a certain game.What can I do?
 04/17/2013 10:05 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

1. Set your screen resolution lower than native.

2. Change scaling settings.

2. Set your resolution back to native.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 04/18/2013 04:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Almabot
Peon

Posts: 2
Joined: 04/17/2013

Thanks a lot! It works.And helpfully the screen switches to the scaled resolution automatically when I start my old game.
Statistics
85544 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 6 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.