Topic Title: Catalyst Control Center : No Performance Tab
Topic Summary: There is no Performance Tab in CCC.
Created On: 05/12/2013 06:28 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/12/2013 06:28 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Recoder
Peon

Posts: 2
Joined: 05/12/2013

I have an ATI Radeon HD 4650 DP Graphics Card bought from HP.

I installed 13.1 Driver but during the Installation Catalyst Control Center etc. were not installed. So, I installed the GFX Drivers from Device Manager and selected the Extracted Folders (C:/AMD/support/13_1_Legacy... or somwhat like that)

 

Okay! I managed to install CCC from the Packages Folder and installed all the components (Branding, Static, Fuel etc.)

 But, in the CCC, there is no Performance Tab and hence no Overdrive. I really want to use the Overdrive Feature. How Can i enable the Performance Tab.

PC :-

CPU : Intel Core I7 860

GPU : ATI Radeon Hd 4650 DP 1GB

RAM : 4 GB

OS   : Windows 7 Ultimate x68

.NET : 1.1, 2, 3.0, 3.5, 4.

 

 

 

 05/12/2013 08:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4845
Joined: 12/27/2008

I guess it has something to do with the manual install. What I would try:

1. Clean anything AMD related from your computer.

2. Download the latest legacy driver for your card.

3. Add the hardware id of your card to the inf file in case it's missing. (That's what I think is causing your problem. You have a rare OEM card after all.)

4. Try installing again. Make sure unsigned drivers are allowed to be installed.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 05/12/2013 12:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Recoder
Peon

Posts: 2
Joined: 05/12/2013

Okay! The Driver is installed as "ATI Radeon HD 4600 Series".

How to I Add my Hardware ID to the INF. 

Please tell me a detailed Procedure to properly add the Hardware ID to the INF for Windows 7. There is a (W8_INF and a LH_INF or somewhat like that , Folder in my Drivers folder with some CE_####, CL etc named inf files)

Anyways, I have 4 Hardware ID.

 

PCI\VEN_1002&DEV_9498&SUBSYS_10021002&REV_00

PCI\VEN_1002&DEV_9498&SUBSYS_10021002

 

PCI\VEN_1002&DEV_9498&CC_030000
PCI\VEN_1002&DEV_9498&CC_0300

 

So which one do i need to add and where and how?
Thanks for the support and help.
With Warm Regards,
Recoder

 



Edited: 05/12/2013 at 12:33 PM by Recoder
Statistics
84130 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.