Topic Title: Windows 7 32 bit not recognized by Catalyst Driver updater
Topic Summary: Am stuck with 2011 driver for HD 5450
Created On: 06/26/2013 12:10 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/26/2013 12:10 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
petertheobald
Peon

Posts: 2
Joined: 06/25/2013

Hi

I have a ATI Radeon 5450 Graphics card running on a Windows 7 32 bit system with 4GB RAM

I had drivers of 2010 vintage, using Windows update was able to get them to 2011.  Now Windows says the driver is up to date!

On the AMD site, I searched for the drivers for this card, it directed me to download 89 MB Catalyst program, which I did. When run, it identified my card properly, but when installing the drivers it gave warnings, when I checked the log, it said driver not installed, because version of WIndows is not supported.

I upgraded the .NET to 4.5 and tried again after reboot, same problem

I used the Utilitiy to un-install all ATI drivers, rebooted and tried again, same problem

Now the PC was not showing the card installed!!  Luckily a system restore brought the card back along with 2011 drivers

Any suggestion how to update to the latest drivers? Or simply stay with the 2011 version (version 8.x)

Thanks

Peter Theobald

Mumbai, India

 06/26/2013 06:31 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7250
Joined: 11/13/2009

Stay with what works. Is this a laptop?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 06/26/2013 08:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
petertheobald
Peon

Posts: 2
Joined: 06/25/2013

This is a desktop...

I know, don't fix what ain't broken, but I use Perfect Photosuite on this system, and it was giving me some issues, and the support guys update your drivers if they are more than 3 months old...

Cheers

Peter

Statistics
85477 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.