Topic Title: AMD Driver and Internet Explorer issue
Topic Summary:
Created On: 07/13/2013 06:44 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/13/2013 06:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
By-tor
Peon

Posts: 1
Joined: 07/13/2013

I just reinstalled Vista 64, home and Internet Explorer works great until I install the video drivers then it just says it has stopped working and will now close. Once I uninstall the video drivers Internet Explorer works fine again.

Have installed 13.4 and even tried 12.10 and the same thing happens.

Please Help!!

Thanks

 07/14/2013 07:44 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
totesmuhgoats
Peon

Posts: 19
Joined: 07/09/2013

Probably has to do with the gpu acceleration built into IE9 and above.

Have you tried doing a complete reset of IE?

1.hold alt on the keyboard to bring up the traditional file, edit... menu

2.tools > internet options > advanced tab > reset

Good luck.

 

 07/14/2013 08:02 AM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7212
Joined: 11/13/2009

Please read the sticky "Read Before Posting".
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=160417&enterthread=y

 

To make it easier to assist you please supply the following:
            ( Please don't paste dxdiag )

1. Processor (I5-xxxx, A10-xxxx, etc)
2. Graphics card (HD6970, HD4850, Mobility, etc)
3. OS (Win7, Win8, WinXP, 32 or 64bit, etc)
4. Driver version (13.2, 12.10, etc)
5. Power Supply..list make and model and wattage
6. RAM
7. Did your computer come with the OS and Graphics card you have now?
8. Monitor resolution (native), connected by (DVI, HDMI, etc)


PLEASE POST IN THE CORRECT SUB_FORUM

LAPTOP ISSUES/questions  http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=448&flcache=5710402&entercat=y

APU ISSUES/questions  http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=483&entercat=y

CROSSFIRE ISSUES/questions  http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=475&flcache=267952&entercat=y

AMD 4000, 3000, 2000, 1000 series cards (and older) ISSUES/questions  http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=449&flcache=6971413&entercat=y

 

 
If you resolved your issue, please say so. You will be helping others.

 



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
84836 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 6 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.