Topic Title: Reactivate AMD color controls
Topic Summary: It will not remain active
Created On: 07/22/2013 01:30 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/22/2013 01:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
molitar
Nerfed

Posts: 56
Joined: 02/29/2008

Windows 7 32 bit

Everytime I wake up my system or log back on I have to reactive AMD controls again.  The controls will not stay active.  Any suggestions or ideas why this is happening?



-------------------------
700 Watt OCZ Modular Power Supply, MSI K9A2 CF-F V2, Saphire 1GB 5750, Phenom 955 Processor, 4GB F2-6400 CL5D, Mystique 7.1 Sound Card (Sony Stereo), 1 GB WD Caviar Black, 1.5 TB Seagate, 750 MB Seagate, Lite-On All-in-One DVDRW, Windows 7 32bit Ultimate
 07/22/2013 02:02 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Thanny
Alpha Geek

Posts: 1458
Joined: 07/13/2009

Generally, that happens whenever a color profile is loaded for the monitor by any program.  That probably includes Windows itself.

 

 08/30/2014 03:12 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
msyachrial
Peon

Posts: 1
Joined: 08/30/2014

Anyone know what latest version of Radeon HD 3000 driver have amd color control? Thanks.

Statistics
86397 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.