Topic Title: there is no AMD CrossFiretm profile for Rome Total War 2 in AMD Catalyst 13.10 BETA
Topic Summary:
Created On: 09/06/2013 12:39 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/06/2013 12:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zyxbull2002
Peon

Posts: 1
Joined: 09/06/2013

7970CF, Crossfire is still invaild in Rome 2 game. Therefore, I add rome 2.exe as profile in catalyst control and find that there is no crossfire file for Rome 2 but only for Rome. Please report this bug to amd and fix soon.

Edited: 09/06/2013 at 10:52 AM by zyxbull2002
 09/06/2013 04:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

Please use this Issue Reporting Form.  It's there for customers - such as yourself - to use and report the issue. The more customers that do, the more attention the issue receives

;Marc



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

Statistics
86394 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.