Topic Title: How to recall Preset on Startup
Topic Summary:
Created On: 10/02/2013 07:21 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/02/2013 07:21 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
nicscotty
Peon

Posts: 1
Joined: 10/02/2013

Hi there, 

I would like to recall a specific preset on startup as the PC is not saving my monitor configuration, we are using this PC as a public display so this is critical to have the monitor layouts the same every time. 

 10/02/2013 08:29 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

Alot more detail is needed to really help you!  Review the "Read Before Posting" sticky and give the community more information about your systems, your displays, and how they're setup, etc..

;Marc



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

Statistics
84643 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.