Topic Title: HDMI Audio Issues
Topic Summary: Why they no fix?
Created On: 10/10/2013 09:41 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/10/2013 09:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Tanquen
Peon

Posts: 46
Joined: 04/06/2009

I still have an issue with HDMI audio going in and out repeatedly if there is nothing playing. The temporary fix for this turns out to be the same one for when a few AMD drivers back the audio would cut in and out while something was playing. You need to toggle the LCD overdrive setting in the CCC under the Digital Flat Panel settings. You can't just leave it on you must toggle it each time you make the connection to the receiver. Once you do the HDMI stays connected for that session only.

I really wish they would fix that. With my old receiver you could hear the relays clicking back and forth as the HDMI connection went in and out. Now with the Onkyo 5010 there is a popping sound when it goes in and out so I here that until I get a movie or music going.



-------------------------

Asus P9X79 Deluxe, 3930k, 64GB RAM
Two MSI HD7970 Video Cards
Samsung 930GB 840 Evo SSD
Seagate 4TB Barracuda XT
SeaSonic Platinum-1000W
LG Blu-ray GGC-H20L
2 Dell 30" U3011 on Ergotron HD Dual-Monitor Arm


Some pics: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030571591&postcount=67

 10/10/2013 09:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Tanquen
Peon

Posts: 46
Joined: 04/06/2009

Why do my mouse not work when posting? Can't click in this text windows and if I paste text into it it says the post is empty. ????

-------------------------

Asus P9X79 Deluxe, 3930k, 64GB RAM
Two MSI HD7970 Video Cards
Samsung 930GB 840 Evo SSD
Seagate 4TB Barracuda XT
SeaSonic Platinum-1000W
LG Blu-ray GGC-H20L
2 Dell 30" U3011 on Ergotron HD Dual-Monitor Arm


Some pics: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030571591&postcount=67

 10/10/2013 10:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Practikill
Buffed

Posts: 76
Joined: 08/07/2009

You need to use the IE compatability mode for this old forum software.

It's the little torn page icon at the end of the address bar.



-------------------------
 10/12/2013 08:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Tanquen
Peon

Posts: 46
Joined: 04/06/2009

Originally posted by: Practikill You need to use the IE compatability mode for this old forum software.

It's the little torn page icon at the end of the address bar.

Thanks, now if AMD would fix the HDMI audio issues, the stuck black screen after power saver mode, the incomplete preset file creation, the random crashing with flash in browsers and the mouse pointer issues.

Please AMD, I’ve given you tons of my money how about a complete working driver?

 



-------------------------

Asus P9X79 Deluxe, 3930k, 64GB RAM
Two MSI HD7970 Video Cards
Samsung 930GB 840 Evo SSD
Seagate 4TB Barracuda XT
SeaSonic Platinum-1000W
LG Blu-ray GGC-H20L
2 Dell 30" U3011 on Ergotron HD Dual-Monitor Arm


Some pics: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030571591&postcount=67

 10/13/2013 07:38 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Dungeon Master

Posts: 4273
Joined: 12/27/2008

Originally posted by: Tanquen Thanks, now if AMD would fix the HDMI audio issues, the stuck black screen after power saver mode, the incomplete preset file creation, the random crashing with flash in browsers and the mouse pointer issues.

 

Please AMD, I’ve given you tons of my money how about a complete working driver?

 

 

 

I hope you know that AMD can only fix reproducable issues. Something that only 2 or 3 people have out of hundreds of thousands is usually not reproducable.

Collect more data, methods to reproduce the problem, people that have the same issue, and all of you keep using the issue reporting form providing as much info as you can, even the last little screw that holds your mouse together.

Yes, I know, qqing on the community forum is easier, only it goes to the wrong audience.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3250MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 850/1150MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 7 Pro x64

CPU: Pentium 4 Northwood S478 @ 3200MHz | RAM: 1,5GB DDR 400| MoBo: Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ | GPU: ASUS Radeon X1650 Pro 256MB | Display: Dimarson 19" CRT | PSU: Noname 400W | OS: changing twice every week...

Statistics
80974 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.