Topic Title: Severe problems on low clocks
Topic Summary:
Created On: 10/31/2013 06:24 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/31/2013 06:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
gruia
Nerfed

Posts: 68
Joined: 10/31/2013

I just OC > Benchmarked my GPU > 260x

Everything was cool, until The GPU clock started to lower (on default)

THe screen was practicly tearing appart, like when a telephone is ringing nearby. Horrible stuff.

If I raise the clocks everything looks good.

WHat does this mean?

 

Update: Ok, after restart the ugly things disappeared, but the driver restarts appeared . Man .. not again

Update 2: if the clocks are constant > no driver resets.

Update 3: driver did reset ) only it took a while > installed beta8 . testing

Update 4: all seems lost. Im contemplating RMAing the card. I can make the ugly stuff appear by overclocking and then reseting to default from AB. BSODS, etc etc



Edited: 10/31/2013 at 08:31 PM by gruia
 10/31/2013 08:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

The card is f.....ing with you. Why? Because it knew you wouldn't post system specs and wanted to make a fool out of you. Well, it managed to. I suggest you start hitting it and get it to promise not to do such things again.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 11/01/2013 06:19 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
gruia
Nerfed

Posts: 68
Joined: 10/31/2013

Omg, After modifying the block in BIOS it seems to be stable..

AB still had some issues (COre clock defaulting to 300). But after restart even AB is working .. no Freezes BSODS for 10 minutes !

Statistics
86454 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.