Topic Title: problem when installing amd 13.11 beta9.2
Topic Summary: beta drivers
Created On: 11/13/2013 08:22 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/13/2013 08:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ecjcc
Peon

Posts: 1
Joined: 11/13/2013

I have strictly followed the steps mentioned in http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/GraphicsDriverInstallationInstructionforMicrosoftWindows7.aspx#systemreqbut I get the windows message "incorrect version of the file". But I have microsoft .net 4.5, windows 7 sp1, ... everything is fine. I have tried right click "execute as admin" but it says it cannot locate the file. But it is there!!!Same thing for the catalyst version...Please anyone knows how to solve this?By the way, where can I find the beta7 driver? Or is it no longer available?Thks
 11/13/2013 12:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
WMudrockJr
Overclocker

Posts: 705
Joined: 04/01/2013

Run the following DDU and then go to Control panel/Programs/.Net 4.5 Repair. Then try a install of the beta 13.11 v9.2 package. Use version 9.4 of the DDU.

http://www.wagnardmobile.com/DDU/



-------------------------

AMD A10-5800K, XFX 7850 Ultra OC Edition 975MHz, 16GB RAM, Win 8.1 Pro 64 bit, MSI 7778 motherboard, 500W PSU, HP P7-1235, CCC 13.12 WHQL

Statistics
84290 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 7 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.