Topic Title: Flcikering screens
Topic Summary: Bought a new GPU, R9 270x and my screens have startet flickering
Created On: 11/18/2013 11:57 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/18/2013 11:57 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
okindberg
Peon

Posts: 2
Joined: 11/17/2013

At random points , my screens (both) twitch, baerly so you can see it but its noticable. Ive reinstalled the latest beta drivers twice, and its still there. The card i 2 days old and ive dubblecheckd so that its firmly fitted. 

 

Any1 got any ideas of what is happening? Is the card broken? The sceens did not do this with my old card. 

 

//Oscar

 11/18/2013 12:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4846
Joined: 12/27/2008

Originally posted by: okindberg  Is the card broken?

 

 

Maybe, maybe not. We don't even know what kind of card it is. Nvidia perhaps?

Just kidding. Try it in another computer, and if it keeps doing this, RMA it.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 11/18/2013 12:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
okindberg
Peon

Posts: 2
Joined: 11/17/2013

It says in the topic summary, R9 270x.

 

What do you mean by RMA? 

Dont have any other computer avalible atm.  

 11/18/2013 01:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4846
Joined: 12/27/2008

RMA = return to the manufacturer. You know, warranty. By the way, your neighbors, friends, family members surely have a computer. Don't tell me you live in the middle of the Sahara or Antarctica. How would you get internet there?



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 11/18/2013 01:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

There are a few open threads about 2D flickering with the R9 products.  I know that AMD's driver teams are investigating that issue.  It sounds like the issue you are describing is that.

;Marc



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

Statistics
84194 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.