Topic Title: Sapphire r7 260x 2gb OC Black screen freeze problem
Topic Summary: Maybe driver problem.
Created On: 11/24/2013 02:01 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
<< 1 2 Previous Last unread
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/14/2014 10:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
talesw
Peon

Posts: 6
Joined: 02/10/2014

Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw
Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw I have the same problem and I have same mobo Gigabyte GA-H87-D3H with i5 4440 and vga is Sapphire R7 260X 2GB OC GDDR5.    

 

 

 

hi, i have the same mobo and the same CPU with the same card !  

 

 

 

i gave it to the pc store when i got it for them to find the problem  

 

 

 

   

 

 

 

will update when they will tell me what is the problem  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok, I will wait your reply, thanks!

 

 

 

 

 

 

Hi guys - updates i got my card back yesterday.

 

in the store they said that the didn't found any problems at all, when i said that they need to check about this problem in this current forum they said that "we know that people say nonsense in those forums" what made me very mad !!

 

any way ufter that i called their call center and one of the costumer services guys talled me that he have the same card, and he installed older driver and that just fixed the problem and he downloaded the driver from Sepphire and not from AMD.

 

so i have tryed this to.

 

here is the download link if you have Windows 7 64 bit SP1 (if you have any other OS just pick it from the list of the "Operation system"):

 

BEFORE YOU INSTALLING THE NEW DRIVER PLEASE UNINSTALL ANY OLD VERSIONS OF YOURE DRIVER !

 

Link: Sapphire Drivers

 

Under the "Select Operation System" you need to press on the "+" that say's "Graphic Card Driver"

 

and download this one:

 

Oct 25, 2013 Catalyst V13.10 WHQL driver for Win7 , Win8 and Win8.1  Windows 7 64-bit  V13.10 WHQL 237 MB

 

for me it's working 1 day and still no f**cing black screens, i'll wish it'll stay like that.

 

 

 

please update if it helped you too

 

That makes sense, I will try it, by the way, I think I'm not have blackscreen has some days...

 02/14/2014 08:10 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
WebsGhost
Peon

Posts: 15
Joined: 02/01/2014

Originally posted by: talesw
Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw
Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw I have the same problem and I have same mobo Gigabyte GA-H87-D3H with i5 4440 and vga is Sapphire R7 260X 2GB OC GDDR5.      

 

   

 

hi, i have the same mobo and the same CPU with the same card !    

 

   

 

i gave it to the pc store when i got it for them to find the problem    

 

   

 

     

 

   

 

will update when they will tell me what is the problem    

 

   

 

   

 

   

 

 

 

   

 

   

 

   

 

Ok, I will wait your reply, thanks!  

 

   

 

 

 

   

 

Hi guys - updates i got my card back yesterday.  

 

in the store they said that the didn't found any problems at all, when i said that they need to check about this problem in this current forum they said that "we know that people say nonsense in those forums" what made me very mad !!  

 

any way ufter that i called their call center and one of the costumer services guys talled me that he have the same card, and he installed older driver and that just fixed the problem and he downloaded the driver from Sapphire and not from AMD.  

 

so i have tried this to.  

 

here is the download link if you have Windows 7 64 bit SP1 (if you have any other OS just pick it from the list of the "Operation system"):  

 

BEFORE YOU INSTALLING THE NEW DRIVER PLEASE UNINSTALL ANY OLD VERSIONS OF YOU'RE DRIVER !  

 

Link: Sapphire Drivers  

 

Under the "Select Operation System" you need to press on the "+" that Say's "Graphic Card Driver"  

 

and download this one:  

 

Oct 25, 2013 Catalyst V13.10 WHQL driver for Win7 , Win8 and Win8.1  Windows 7 64-bit  V13.10 WHQL 237 MB  

 

for me it's working 1 day and still no f**cing black screens, i'll wish it'll stay like that.  

 

   

 

please update if it helped you too  

 

 

 

That makes sense, I will try it, by the way, I think I'm not have black screen has some days...

 

 

the problem is that it's completely random

on Sunday I'll put my card on the net and sell it, I'll buy a better NVIDIA card and wont have any more problems

that is my first and last experience with AMD graphic cards

 02/23/2014 04:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
talesw
Peon

Posts: 6
Joined: 02/10/2014

Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw
Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw
Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw I have the same problem and I have same mobo Gigabyte GA-H87-D3H with i5 4440 and vga is Sapphire R7 260X 2GB OC GDDR5.      

 

 

 

   

 

 

 

hi, i have the same mobo and the same CPU with the same card !    

 

 

 

   

 

 

 

i gave it to the pc store when i got it for them to find the problem    

 

 

 

   

 

 

 

     

 

 

 

   

 

 

 

will update when they will tell me what is the problem    

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

Ok, I will wait your reply, thanks!  

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Hi guys - updates i got my card back yesterday.  

 

 

 

in the store they said that the didn't found any problems at all, when i said that they need to check about this problem in this current forum they said that "we know that people say nonsense in those forums" what made me very mad !!  

 

 

 

any way ufter that i called their call center and one of the costumer services guys talled me that he have the same card, and he installed older driver and that just fixed the problem and he downloaded the driver from Sapphire and not from AMD.  

 

 

 

so i have tried this to.  

 

 

 

here is the download link if you have Windows 7 64 bit SP1 (if you have any other OS just pick it from the list of the "Operation system"):  

 

 

 

BEFORE YOU INSTALLING THE NEW DRIVER PLEASE UNINSTALL ANY OLD VERSIONS OF YOU'RE DRIVER !  

 

 

 

Link: Sapphire Drivers  

 

 

 

Under the "Select Operation System" you need to press on the "+" that Say's "Graphic Card Driver"  

 

 

 

and download this one:  

 

 

 

Oct 25, 2013 Catalyst V13.10 WHQL driver for Win7 , Win8 and Win8.1  Windows 7 64-bit  V13.10 WHQL 237 MB  

 

 

 

for me it's working 1 day and still no f**cing black screens, i'll wish it'll stay like that.  

 

 

 

   

 

 

 

please update if it helped you too  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

That makes sense, I will try it, by the way, I think I'm not have black screen has some days...

 

 

 

 

 

 

the problem is that it's completely random

 

on Sunday I'll put my card on the net and sell it, I'll buy a better NVIDIA card and wont have any more problems

 

that is my first and last experience with AMD graphic cards

 

I reinstalled driver of Sapphire, and after 1 week, I got blackscreen again. :/

 02/25/2014 05:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
WebsGhost
Peon

Posts: 15
Joined: 02/01/2014

Originally posted by: talesw
Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw
Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw
Originally posted by: WebsGhost
Originally posted by: talesw I have the same problem and I have same mobo Gigabyte GA-H87-D3H with i5 4440 and vga is Sapphire R7 260X 2GB OC GDDR5.        

 

   

 

     

 

   

 

hi, i have the same mobo and the same CPU with the same card !      

 

   

 

     

 

   

 

i gave it to the pc store when i got it for them to find the problem      

 

   

 

     

 

   

 

       

 

   

 

     

 

   

 

will update when they will tell me what is the problem      

 

   

 

     

 

   

 

     

 

   

 

     

 

   

 

   

 

   

 

     

 

   

 

     

 

   

 

     

 

   

 

Ok, I will wait your reply, thanks!    

 

   

 

     

 

   

 

   

 

   

 

     

 

   

 

Hi guys - updates i got my card back yesterday.    

 

   

 

in the store they said that the didn't found any problems at all, when i said that they need to check about this problem in this current forum they said that "we know that people say nonsense in those forums" what made me very mad !!    

 

   

 

any way ufter that i called their call center and one of the costumer services guys talled me that he have the same card, and he installed older driver and that just fixed the problem and he downloaded the driver from Sapphire and not from AMD.    

 

   

 

so i have tried this to.    

 

   

 

here is the download link if you have Windows 7 64 bit SP1 (if you have any other OS just pick it from the list of the "Operation system"):    

 

   

 

BEFORE YOU INSTALLING THE NEW DRIVER PLEASE UNINSTALL ANY OLD VERSIONS OF YOU'RE DRIVER !    

 

   

 

Link: Sapphire Drivers    

 

   

 

Under the "Select Operation System" you need to press on the "+" that Say's "Graphic Card Driver"    

 

   

 

and download this one:    

 

   

 

Oct 25, 2013 Catalyst V13.10 WHQL driver for Win7 , Win8 and Win8.1  Windows 7 64-bit  V13.10 WHQL 237 MB    

 

   

 

for me it's working 1 day and still no f**cing black screens, i'll wish it'll stay like that.    

 

   

 

     

 

   

 

please update if it helped you too    

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

That makes sense, I will try it, by the way, I think I'm not have black screen has some days...  

 

   

 

 

 

   

 

the problem is that it's completely random  

 

on Sunday I'll put my card on the net and sell it, I'll buy a better NVIDIA card and wont have any more problems  

 

that is my first and last experience with AMD graphic cards  

 

 

 

I reinstalled driver of Sapphire, and after 1 week, I got blackscreen again. :/

 

i just gave my card back and will buy a nice good NVIDIA product

i have never lost so much time on a new pc part!

i advice you people do the same !

the card is realy good in all the benchmarks but with crappy drivers you can only shove those tests to youre ass dear amd !

i want a card that will work that's the reason that i pay mony !

Statistics
80922 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.