Topic Title: Dual 6870 X2 CrossFireX not properly applied/detected
Topic Summary:
Created On: 01/18/2014 09:47 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/18/2014 09:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PsychoKilla666
Peon

Posts: 1
Joined: 01/18/2014

Graphics Card

2x PowerColor 6870X2 in CrossfireX [stock]

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History

13.12 clean install

Operating System

Win 7 64 SP1 clean install

Issue Details

After initially installing CCC, CrossfireX settings properly displayed 4 GPUs [12 6 18 0] cards ran stable benched and played Metro 2033 at average 60FPS on all Maxxed except AA=AAA and of course PhysX off. Next morning PC was restarted from some Windows update and drivers now show CrossfireX 4 GPUs [4 2 10 0] and performance is down to 48FPS average. I tried removing all AMD drivers and reinstalling, I even formatted windows again since I just did so yesterday, no luck

Motherboard or System Make & Model

ASUS P8Z68-V Pro Gen3

Power Supply

Antec 1200 [Silver grade]

Display Device(s) and Connection(s) Used

24 inch 1920x1200 via DVI[D]

Applications and Games

Windows, everywhere, all, universal

CPU Details

intel Core i7 2600k stock

Motherboard BIOS Version

ASUS Bios 3402

System Memory Type & Amount

G.Skill 16GB 4x4GB DDR3-2000 @ 1866

Additional Hardware

WD 1TB HDD

 

Before

https://www.dropbox.com/s/4n4fg8pdckz3dsb/Screenshot%202014-01-17%2018.26.56.png

After

https://www.dropbox.com/s/t1zrrrd1js3hfso/Screenshot%202014-01-18%2018.45.15.png

Statistics
86369 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.