Topic Title: 14.1 Driver..Second screen no longer detected?
Topic Summary:
Created On: 02/02/2014 09:38 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
<< 1 2 Previous Last unread
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/27/2014 07:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Finguz
Peon

Posts: 7
Joined: 02/02/2014

780Ti is here , au revoir indifferent reds and your dire driver dept!

 04/27/2014 07:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvw
Peon

Posts: 6
Joined: 04/27/2014

I am experiencing the exact same issue on any version higher than 13.11! Also on the 14.4 driver. I have a 290x and a 24" (1920x1080) + 19" (1280x1024) monitor setup. Please fix this. 

 05/04/2014 03:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DrakeThoros
Peon

Posts: 2
Joined: 05/04/2014

I am having the same problem.

7950  GV-R795WF3-3GD

2x Hanns.G HZ201DPB 20"

1x HannsG HL273HPB 27"

 

Main monitor works fine.  Secondary and tertiary not so much. I try to activate them, screen flashes and nothing. Once, I got the third monitor to work by repeatedly clicking to activate it.

Roll back to older driver until this issue is fixed.

 

 05/05/2014 07:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Timastream
Peon

Posts: 1
Joined: 05/05/2014

I have three monitors and one of them just stopped working on HDMI. Switching to DVI works normally. Strange that only one of the monitors has the problem. On my other computer with GTX 760 it works fine.
The warranty on the monitor will end in two days, do not know what to do..

I have XFX HD 7950

 05/28/2014 08:28 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DrakeThoros
Peon

Posts: 2
Joined: 05/04/2014

The latest driver fixed my issue.

 05/29/2014 07:01 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvw
Peon

Posts: 6
Joined: 04/27/2014

Just installed 14.6, secondary monitor is still not being detected! Please fix this. Been waiting for months now. Rolling back to 13.12 once again.

 05/29/2014 07:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvw
Peon

Posts: 6
Joined: 04/27/2014

Sent my third driver bug report.

 05/29/2014 07:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

When you report the bug, don't forget to use the beta reporting form in case it's about a beta driver.

http://www.amd.com/betareport



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 05/29/2014 07:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvw
Peon

Posts: 6
Joined: 04/27/2014

I have, and sadly it hasn't worked in any single version since 14.x.

 06/09/2014 09:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Alostx
Peon

Posts: 43
Joined: 06/02/2014

Test the Drivers 13.5 Beta 2 (The Best) Any say 13.9 others 13.12 and others 13.11 beta 4... And Never the Catalyst 14.1 in forward .... 14.2...14.3...14.4... and 14.6... Never) Drop Fps and problems and only support to the Series R7 and R9.

The best drivers for Catalyst is: 13.5 Beta 2, Good Luck for me work ultra fine.

Look here:

http://www.ngohq.com/?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=18 

 08/26/2014 04:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvw
Peon

Posts: 6
Joined: 04/27/2014

Just tried the 14.7 RC3 driver. Issue still hasn't been resolved. Will this ever be fixed? Tune in next month.

 08/27/2014 04:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
lurchie
Peon

Posts: 3
Joined: 08/27/2014

yeah, this is *****.

buy a new A10 8750k to use it in a media PC and my TV who is sitting behind a AVR don´t work. AVR is Recognized in the control-center but every resolution is grayed out.

even worse, when i now put on my TV my first screen went´s black and i see on both screens nothing. Shut down the TV, and my first screen works again.

Without AVR everything works well, but i got no 5.1 Sound because my TV got no ARC to get the Sound to the AVR.

I tested it with my old GTX 460 and everything works fine when the onboard GPU is deactivated.

This very disapointing, and when i know this before i went to an Intel System, now i can´t give back my Hardware and have a Media PC i can´t use... -.- 

 

 

 10/07/2014 11:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvw
Peon

Posts: 6
Joined: 04/27/2014

Just tried the 14.9 driver. After 10 months, this issue is still here. No AMD for me next time.

 10/09/2014 07:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rocketwiz
Peon

Posts: 3
Joined: 10/09/2014

Same issue with a dell 2405 since 13.12.

 10/12/2014 10:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
primal
Peon

Posts: 1
Joined: 10/12/2014

r290 - same issues with 14.9 (and 14.9.1 beta)

 

good to know that amd doesnt even give a damn.

 

seems like nvidia is definetly the way to go for multi screen setups.

Statistics
86442 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.