Topic Title: 14.2 Beta driver causes horizontal lines and blue particles on 100hz +
Topic Summary:
Created On: 03/16/2014 12:33 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/16/2014 12:33 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
nattan
Peon

Posts: 1
Joined: 03/16/2014

I just upgraded to 14.2 beta today, and sadly I will have to downgrade because of the bug with supporting 120 hz monitors. It was running fine on 13.x with the exact set up listed below.

 

My current set up:
(3) GD235HZ ( 120hz monitors )
(2) Sapphire 7970 GHz (6GB edition) sli ( I only play a few games in eyefinity mode, so having 120hz on my main monitor is very important to me )( running in extended mode )

windows 7 (64 bit ) 

I am running 3x1 landscape, with the side monitors running at 60 Hz and my middle monitor running at 120hz off Dual DVI, the sides are running off displayport with a mini displayport to dvi adaptor. It "worked" kind of in the sense that it showed something on screen, but as soon as I restarted the pc it said that the monitor was unsupported. And I had to change my monitor settings via teamviewer just to be able to use my pc again. ( safemode would have probably worked but ya, its a pain )

I also tried setting it to 120hz via the amd catalyst control center and then the screen became blurry, but did not display any other visual graphical issues such as lines or blue pixelation.


If any additional information is required please let me know 

 03/16/2014 01:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7249
Joined: 11/13/2009

This is a user forum. You need to report this issue to AMD using the "Issue Report Form" which is found on the Beta driver download page.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
85319 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.