Topic Title: black screen after starting windows/windows logo
Topic Summary:
Created On: 04/23/2014 08:32 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/23/2014 08:32 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Masei
Peon

Posts: 1
Joined: 04/23/2014

So far what happens is that when i boot my computer it goes black after the starting windows part. I have tried to uninstall my display drivers and then reinstall them. After unistalling them i was able to boot it however after the reinstall the same problem occurred. I have tried this with the previous, current and latest beta driver. Thanks for the help

 

Windows 7 64x

partlist: http://uk.pcpartpicker.com/p/aT0n

 04/24/2014 06:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4878
Joined: 12/27/2008

Contact the video card manufacturer, explain your issue and ask if they have a VBIOS update for you.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

Statistics
84906 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.