Topic Title: AMD display driver failed since 13.9 onward (solved)
Topic Summary:
Created On: 04/30/2014 11:48 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/30/2014 11:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
iicecube
Peon

Posts: 20
Joined: 03/17/2011

HI guys, since the past driver below v12.xx those drivers aren't giving me problem at all but after 13.4 onward I keep fail on installing display driver from 13.9 till 14.4. 

Alot of troubleshoot have done, using official uninstall tool and sweeper also no luck. Done on different backup os images as well..

I really don't understand what wrong with the latest few drivers issue but I really don't wish to do it on a clean os image..

I wonder is there anything I still haven try it yet? 



Edited: 05/01/2014 at 12:56 PM by iicecube
 04/30/2014 12:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
agent911
Peon

Posts: 17
Joined: 12/28/2013

Official uninstall tool and Driver sweeper cant fix all problems  unfortunately Best thing to do, system reinstall. Few month ago i did many attempts to rollback on old good driver and no luck.  So usually on my PC with Windows 7 installing 13.4 ,everything works great. I don't care much about new games,what i want to play working fine,video and photo editing software also no problems. Everything higher than 13.4,if i want to upgrade driver giving me  display errors ,something about Out of range. 1st unpacking downloaded suite,then deleting things i dont need,installing driver only.VC++ all years installing for me Adobe Creative Suite and newer versions. Dont know why AMD packing suite with old stuff

 



-------------------------

Poker Style - Tight Aggressive



Edited: 04/30/2014 at 12:38 PM by agent911
 04/30/2014 03:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
iicecube
Peon

Posts: 20
Joined: 03/17/2011

As I know in the past times, those new driver v11/v12 is working great without any trouble but for now I'm struck on 13.4. It really stupid using my 7970ghz for only 13.4 and if u wanna new driver " please do a clean install on your OS"

Amd really need to do something about all this nonsense packet issue.

 05/01/2014 02:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
UcouldBrong
Overclocker

Posts: 798
Joined: 01/05/2013

This is a subject we discuss daily...read **STICKY**s.

Current drivers are 14.4.

Stumped has addressed this issue daily...study his posts.



-------------------------

 


 


Non-noob components.

 05/01/2014 12:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
iicecube
Peon

Posts: 20
Joined: 03/17/2011

Okay I also read most threads too.

But now I already make it to installed 13.12, 14.4 success on my system 3 times with no error on different images. The registry really a tricky part for amd driver to install in this way.

Thanks for the effort guys reply me. 

Statistics
84981 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.