Topic Title: 14/4 CCC Display driver issue
Topic Summary:
Created On: 04/30/2014 09:02 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/30/2014 09:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dswenson78
Peon

Posts: 1
Joined: 04/30/2014

I have updated to the CCC 14/4 software. After installation it basically removed any trace of the driver for my HD6570. Im running Dual GPU's the HD6570, and the HD8670D from the CPU. It will now only recognize the 8670 series. After restart it blows my resolution up to 800x600 and says the AMD display driver isnt present or is malfunctioning. So i removed it and reinstalled the AMD vision CCC the GPU came with. all that fixed was the res. It will still only recognize the 8670D GPU. Any help would be great

 05/01/2014 12:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
UcouldBrong
Overclocker

Posts: 797
Joined: 01/05/2013

Have you tried disabling the integrated gpu...uninstalling the drivers...installing the drivers, restarting and THEN enabling the integrated gpu?



-------------------------

 


 


Non-noob components.

 05/02/2014 04:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Darbz2k
Peon

Posts: 1
Joined: 05/02/2014

Hi Gents,

I'm running the AMD Radeon HD6970 graphics card and mainly play BF4. Every so often the game crashes randomly (every hour or so). The temp is fine, the GPU is not overclocked and I had been running with the 13.12 driver update. I was happy to live with this occasional problem.

As soon as I updated to the 14.4 driver I got the message

"No ATI graphics driver is installed, or the ATI driver is not functioning properly. Please install the ATI driver appropriate for your ATI hardware"

I've uninstalled my drivers and reinstalled them several times. No joy.

I've also tried to run with update 13.12 again and still get the same message.

Given my limited computer knowledged (and intellect), what is likely to be the problem here? Cooked GPU? I'm out of ideas! My gaphics card won't work.

Thanks for any advice.

Intel (R) Core i7 - 2600 CPU @ 3.40GHz, 8 GB RAM, AMD Radeon HD 6970, Win 7, 64 bit.

Statistics
84905 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.