Topic Title: Inoperable Sapphire HD 7950 on Mac Pro After Upgrading OS X 10.9.2
Topic Summary:
Created On: 05/07/2014 10:04 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/07/2014 10:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
nature2244
Peon

Posts: 1
Joined: 05/07/2014

I had been sucessfully runing a Sapphire HD 7950 video card on a Mac Pro 5,1 (2011) 16GB and MAC OS X 10.9.1.  After Upgrading to OS X 10.9.2, the video card would not boot. I had revert to my old video card to make it operatonal, but prefer to use the 7950.

Have others experienced this?  Has anyone found a sucessful solution? 

I am very interested in getting my 7950 running again.  Thanks.

 

 05/08/2014 06:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4859
Joined: 12/27/2008

Mac support is exclusively done by Apple. If there are any issues with your Mac, hardware or software, you need to contact Apple. There is no way around this.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

Statistics
84645 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.