Topic Title: I Have to Re-Install the Latest Driver Every Other Day!
Topic Summary:
Created On: 05/17/2014 01:30 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/17/2014 01:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ntsos
Peon

Posts: 2
Joined: 05/17/2014

I have a Sapphire TRI-X OC (UEFI) R9 290x/Win 8.1 Pro/64 bit combo and I have to re-install the latest driver every other day or so to restore my video/flash playback capability....before the re-install, the video only produces black and green screens with audio only.

Something is being changed...(a codec?) and I'm getting tired of it!  

Anyone know what is causing this and/or what to look for?

Thanks!

John

 05/17/2014 04:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12189
Joined: 04/17/2008

Do you have the K-Lite Mega Codec Pack installed?

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 05/17/2014 04:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ntsos
Peon

Posts: 2
Joined: 05/17/2014

Originally posted by: black_zion Do you have the K-Lite Mega Codec Pack installed?

 

No sir.....should I?

Thanks!

 

John

 

Statistics
84125 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.