Topic Title: Screen flickering after 14.4 divers
Topic Summary:
Created On: 05/23/2014 02:56 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/23/2014 02:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
blazko
Peon

Posts: 1
Joined: 05/23/2014

https://www.youtube.com/watch?v=aSirTnJZLrM

Sry for bad quality footage, filmed with potato

After 14.4 drivers installation  I'am receiveing horror flickering on the right side of the monitor. With 13.12 everything works without problems. Monitor is the Samsung HDTV Monitor T22A300 connected by a DVI cable to the graphics HD7950 from Gigabyte. 

Tried downclocking, turned off a pile of startup programs does nothing.The only way I managed to kill flicker until the next restart is plug off and pkug in cables behind the monitor, then flicker disappears instantly. 

On next restart, flickering comes back and again i have to plug off and plug in cable to make it stop.

The cable is correct, so far worked without problems with all previous drivers.

Graphics card

Gigabyte Windforce hd7950 3gb

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
13.12 worked fine, 14.4. flickering problems

Operating System
- W 8.1 64bit

Motherboard or System Make & Model
Msi Z87-G43 gaming

Power Supply

Seasonic 520

Display Device(s) and Connection(s) Used
Samsung SyncMaster T22A300

Dvi to hdmi connection


CPU Details
Intel I5 4670K


System Memory Type & Amount
8gb Kingston blue

Statistics
86438 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.