Topic Title: Can't install driver for HD7730 , used 14.6 & 14.4
Topic Summary:
Created On: 07/04/2014 02:04 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/04/2014 02:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
keyanyan09
Peon

Posts: 1
Joined: 07/04/2014

Please help me i have no idea how to fix this. Noob here

 

Graphics Card
PowerColor HD7730 1GB-DDR5

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
First time on buying an amd gpu.

Operating System
Windows 7 ultimate 64 bit


Issue Details
Tried different things on this forum regarding my problem buy i can't seem to make it work. Tried the clean install for 14.4 and 14.6 but still no luck.

 

Power Supply

-PS600 ATX Power Suppy 600W
Display Device(s) and Connection(s) Used
SyncMaster 213T

 

 07/04/2014 04:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

You have a broken system, it is indicated by other flagged devices on the picture. Reinstall the OS and it'll work.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 07/04/2014 06:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
backFireX64
Elite

Posts: 1044
Joined: 11/14/2010

Close internet connection.

Uninstall anything in device manager that shows a yellow triangle (check to delete software as well if prompted), and press "scan for hardware changes"

Repeat this process until windows installs only basic drivers.

 

Keep internet connection disabled

Then, try to clean install the latest supported catalyst software.

Make sure you run the installer as an administrator.

 

If you do it right and still fail, reinstall windows and try again.



-------------------------

gigabyte X58A-UD3R rev.2, core i7 975 3.9ghz (stock voltage), windows 8.1 64-bit, corsair 12gb DDR3 1600mhz 7-7-7-20 RAM, xfx HD 5970 + gigabyte HD 5970 (stock clocks), coolermaster ultimate 900w PSU.
amd catalyst 14.7 RC3 aug12

Statistics
86413 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.