Topic Title: latest 14.7 catalist drivers problem
Topic Summary:
Created On: 08/16/2014 08:20 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/16/2014 08:20 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
okin
Peon

Posts: 4
Joined: 04/27/2014

when I go to install the latest catalist drivers I get an error that refers to the installation of packages. 
So as a result of the error at the OK he continues to install and then asks you to restart. 
Since after the restart I no longer 'could open the CatalistControlCenter. 
I tried uninstalling and reinstalling the 14.6, but nothing to do. 
Win7 Ultimate x64 bit 
System: amd cpu FX8150, 990FX mobo asus crosshair formula v-z, ram 4x4gb G.Skill Ripjaws 2133, 1200w dc LcPowerMonolith, HD7970 graphics card asus matrix platinum 3gddr5
 08/20/2014 05:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ckarpys
Peon

Posts: 9
Joined: 02/13/2014

I have the same problem now forever and no one has helped. 

 08/21/2014 07:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
hokochu
Peon

Posts: 3
Joined: 04/26/2014

I am also having this problem with my r9290x's on my rampage iv black edition mobo with a 4930k and 2x8 1600mhz corsair memory coolermaster silent pro m2 1500w windows enterprise 8.1. cant access CCC or anything, so now I have all the messed up problems that eyefinity gives you when unproperly configured... wont even let me install older drivers either.



-------------------------
bwa ha ha... bwa ha ha ha haha
Statistics
85424 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.