AMD Support and Game
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Flash woes
Topic Summary:
Created On: 06/20/2013 04:52 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/20/2013 04:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7852
Joined: 11/13/2009

I have one website, Snag Films http://www.snagfilms.com/ , where I cannot watch any video or movie. The site uses flash. If I use another computer I can watch anything, no problem. Futher, flash works on any other site, just not this site, on this computer. I have tried installing-reinstalling flash, tried software and hardware rendering, cleaned caches, tried with anti-virus on and off, changed security levels in Windows, etc. Nothing seems to work. This happens with IE10 and Firefox 21. I have tried different AMD drivers, no joy. Something is stopping flash from running on that site...any ideas?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 06/20/2013 05:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
QB the Slayer
Master Looter

Posts: 339
Joined: 11/27/2012

Plays fine with IE10 and the latest version of Flash

 

QB



-------------------------

The MONSTER HTPC:

CPU: AMD FX-8350.||.Cooler: Corsair H80i
MB: Gigabyte 990FXA-UD7.||.RAM: 8 GB Mushkin Blackline DDR3 2000MHz (7-10-8-27-1T)
Case: CoolerMaster HAF 932.||.PSU: Corsair HX750
GPU:Asus R9 270X DirectCU II TOP.||.Audio: Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro w/ Logitech Z-5300e (5.1, 280W-RMS)
System Drive: 2xSamsung 840 Pro 128GB RAID0.||.Working Drive: 2xMushkin Chronos 60GB RAID0

 06/20/2013 09:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 13076
Joined: 04/17/2008

Use an older version of Flash?

-------------------------
AMD FX-8350 w/ Corsair H105, ASUS Sabertooth 990FX Gen3/R2, 8GiB G.SKILL DDR3-2133, XFX HD 7970, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, Corsair C70, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 06/21/2013 04:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7852
Joined: 11/13/2009

Tried older versions ..no go. This is a pisser. I even double checked that I had the computer plugged in to the wall socket. Every computer I own can access that site...except this one, and it has no problem on any other site requiring flash. Somehow I have blocked the use of flash on this one site and I am being punished for it. This is probably the cause of San Antonio's loss last nite. God forgive me.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

Statistics
88912 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.