Topic Title: Temperature sensor errors in OC utility A10 5800K & A85X chipser
Topic Summary: Need corrected Temperature readings A10 5800K,
Created On: 10/31/2012 01:02 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/31/2012 01:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
lhgordon
n00b

Posts: 1
Joined: 10/16/2012

Please correct the AMD overclock utility data base to include: A10 5800 APU with A85X chipset on Gigabyte GA-F2A85X-UP4 motherboard.  All temperature sensors produce large errors (at least 30 degrees C for every sensor).

Please note that even the BIOS (UFEI) has large errors sometimes reporting temperatures below ambient.  BIOS does not report GP"U temperature

 10/31/2012 01:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Canis-X
Forum Moderator

Posts: 719
Joined: 08/28/2012

Please read the thread below and do the needful:

**STICKY** | AMD ISSUE REPORTING FORM
Reproducible issues can be reported here.



-------------------------

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
Requiescat In Pace AMD Processor Forums | Member since: 1/19/2009 | Post count:
4142
Please don't PM me with questions, instead create a thread so that everyone can assist and benefit from the knowledge provided. Thanks in advance!

Statistics
85449 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.