Topic Title: OC FX 6100
Topic Summary:
Created On: 07/18/2014 04:36 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/18/2014 04:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
miki.joe
Peon

Posts: 3
Joined: 07/17/2014

Hi

I started to OC my FX but I have got some issues

I start from the fact that now I writes by PC 
Turned off all qnq and amp at the beginning but Core Performance Boost isn't want stay off when I turn off Turbo Core computer does not reset when I saves EUFIOf courselater turns on but with Turbo Core

How Can I disable Turbo Core without problems?

How Can I got into BIOS not to EUFI.

I am counting on yours help

My PC:

FX6100 on macho 120 

GA-970A-UD3 Rev 3.0 BIOS FC

2x4GB 1333 MHz CL9 Crucial

OCZ 600 W

So I got the error in Event Viewer

4. 3 AODDriver service failed to start due to the followingerrorcould not find the file specified.

Some Pics 

http://i.imgur.com/xj8zXz0.jpg
http://i.imgur.com/hNVxQef.jpg
http://i.imgur.com/Nace2vl.jpg 

Sorry for my English. 

 

Edit: I disable Turbo Core and PC is stable but GHZ still changes from 1408 mhz to 4018 mhz. Why? I turn off qnq amp.

PC can't restart witch OC but OCCT going 1h no errors with NO TURBO CORE

PC without OC can restart with NO TURBO CORE.



-------------------------
FX 6100 MACHO 120
GA - 970A - UD3
OCZ 600W
6850 CYCLONE
2X4GB Crucial 1333Mhz

Edited: 07/18/2014 at 12:55 PM by miki.joe
 07/18/2014 05:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DatDirtyDawG
Peon

Posts: 23
Joined: 05/16/2014

What kind of cooler are you using?



-------------------------


FX-8350|Sabertooth 990FX R2.0|H80i|GTX 770SC 4GB|GSkill Ripjaws 16GB 

 07/19/2014 02:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
miki.joe
Peon

Posts: 3
Joined: 07/17/2014

Macho 120 HR-02

Now PC is working in this setup:

http://i.imgur.com/oafgvo1.jpg

http://i.imgur.com/6oV5sZQ.jpg

http://i.imgur.com/Ypv5QGB.jpg

http://i.imgur.com/GXUzN8N.jpg

When I OC FX by 4.0 PC don't restart but is work. I can play games and use OCCT. OCCT work for 1h and could not to find errors. But PC witch OC no restart. I can turn off PC but when i want to turn on first attempt PC don't turn on on second attempt PC turn on and I can play games and use OCCT. 

 



-------------------------
FX 6100 MACHO 120
GA - 970A - UD3
OCZ 600W
6850 CYCLONE
2X4GB Crucial 1333Mhz

Edited: 07/19/2014 at 03:12 AM by miki.joe
 07/28/2014 11:59 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
miki.joe
Peon

Posts: 3
Joined: 07/17/2014

http://forum.giga-byte.co.uk/index.php/topic,14409.0.html

This is same problem. Now PC working on stock values. Mayge GIGABYTE fix this problem in the new BIOS?



-------------------------
FX 6100 MACHO 120
GA - 970A - UD3
OCZ 600W
6850 CYCLONE
2X4GB Crucial 1333Mhz
Statistics
85455 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.