Topic Title: WOT (World of Tanks) ATI 6750 2GB
Topic Summary: ATI 6950 2GB
Created On: 09/26/2011 09:51 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/26/2011 09:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
luka1002
n00b

Posts: 3
Joined: 09/26/2011

Since last driver update, when i enter the game (after boot) usually i get black screen, sometime after half minute Ati recovers, but sometimes i get BOD!

Last time i had BOD when i lunched firefox.

Also i noticed that BOD is happening right after login, click on software on desktop ,and here u go.

I7 -> 3.9 GHz

Intel X58 SO Smackover

6 GB DDR3 1666

ATI 6950 -> 6970 flashed, Shaders unlocked

Crosiar SSD 120GB

 

If i leave it for minute or two all god, but if i run any software right after boot i get BOD.

If i wait a few min it will NOT happen.

 

EDIT: I uninstalled ATI Catalist centar and drivers and let Windows update.. Fine for now.

 

 



Edited: 12/05/2011 at 05:35 AM by luka1002
 12/05/2011 07:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Gr33nGecko
Long Time Member

Posts: 10027
Joined: 10/01/2009

 

Mods don't like thread bumping, and as this is only a peer to peer forum, then if nobody knows the answer or you get no replies, then that's how it goes, you have to wait. For official answers / support, contact your card manufacturer and/or AMD via their official channels ..



-------------------------
AM3 965BE C3 / 4GB Corsair XMS3 2000Mhz / GigaByte 990FXA-UD5 / Corsair H70 & 2 CM Excaliburs / x2 HD3870 ATOMIC Edition / Corsair 90GB Force 3 SSD / Momentus XT 250Gb Hybrid HDD / x3 Samsung F3 1Tb / Sony AD-7700 DVD-RW / Auzen X-Mystique / Enermax INFINITI 650W / Lian Li PC-7FNWB / Logitech X-530 / Logitech Kboard & MX620 Laser Mouse / Epson RX685 / DELL U2312HM 23" IPS TFT / MY RIG HERE
 12/05/2011 08:16 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
luka1002
n00b

Posts: 3
Joined: 09/26/2011

bump deleted. i ll wait. Thank u.

Statistics
85439 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.