Topic Title: Crysis 2 Tri Fire Issue
Topic Summary: only 2 GPU's being used when playing Crysis 2
Created On: 11/29/2011 03:49 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/29/2011 03:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sparx1981
n00b

Posts: 3
Joined: 11/29/2011

Hi guys,

I've been meaning to ask. I have Crysis 2 and want to game at full settings in a resolution of 6144x1152. Currently the game runs but only 2 of the three gpu's are being used. As a result I'm only getting around 15 - 20 fps.

Does anyone know of a fix for this? My graphics cards are a 4gb 6990 and a 2gb 6970.

 

Thanks



-------------------------
<html />
 12/01/2011 11:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
robkarp
Nerfed

Posts: 62
Joined: 04/26/2010

How do you know only 2 of the 3 GPUs are being used?  I have the same two cards.



-------------------------
Rampage IV Formula; 3930K @ 4.4GHz; 16Gb Corsair Vengeance RAM @ 1866; Sapphire HD 7970 x2; Corsair AX1200 PSU
 12/01/2011 01:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
spyre
Heavy Wizardry

Posts: 9120
Joined: 09/14/2007

Works fine in Trifire in both DX9 and DX11 so I would have to say it is user error.

 12/01/2011 01:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
robkarp
Nerfed

Posts: 62
Joined: 04/26/2010

Yes, I just played some Crysis 2 and checked my usage in my GPU-Z logs and all three of my GPUs are being used.  I'm playing in DX11 with ultra settings if that helps.



-------------------------
Rampage IV Formula; 3930K @ 4.4GHz; 16Gb Corsair Vengeance RAM @ 1866; Sapphire HD 7970 x2; Corsair AX1200 PSU
 12/01/2011 01:59 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
robkarp
Nerfed

Posts: 62
Joined: 04/26/2010

Silly questions I know but are you sure your Crossfire Bridge is connected and, also, that you have Crossfile enabled in Catalyst Control Center?



-------------------------
Rampage IV Formula; 3930K @ 4.4GHz; 16Gb Corsair Vengeance RAM @ 1866; Sapphire HD 7970 x2; Corsair AX1200 PSU
Statistics
84900 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.