Topic Title: HD 5770 bad card? bad PSU? i have no idea...
Topic Summary:
Created On: 12/09/2011 06:19 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/09/2011 06:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
KuroXKitsune
n00b

Posts: 2
Joined: 12/09/2011

so i have a radeon HD 5770 and ive gotten it to boot a couple times and run for abit then played a game for about 4 mins then got bad artifacts freeze then BSOD. and 90% of the time i just get no sigel to the monitor but i can tell the computer is booting into the OS (hard drive access and windows sounds) and maybe 40% of the time the monitor will show strange  text/artifacts on boot for about 4 seconds then nothing.. idk if its the card or what.. also i dont think its over heating because the card doesnt get hot at all. anyone have ideas? also its hooked up correctly power and all. i dont think its the PSU .. its a nice modular 600W? (may be 400 i forget honestly..)

computer specs:

Operating System
    MS Windows 7 Ultimate 64-bit
CPU
    AMD Phenom II X4 955
    Deneb 45nm Technology
RAM
    4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
Motherboard
    ASUSTeK Computer INC. M4A78T-E (AM3)    44 °C

Hard Drives
    78GB Hitachi HDS728080PLA380 ATA Device (SATA)    37 °C
    244GB Hitachi Hitachi HDT725025VLA380 ATA Device (SATA)    32 °C
    1465GB Seagate ST31500341AS ATA Device (SATA)    31 °C

 12/09/2011 06:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Gr33nGecko
Long Time Member

Posts: 10027
Joined: 10/01/2009

Pre-Built PC Brand / Model if rig is a DELL/COMPAQ/ACER etc :


Or .. :



Motherboard:
CPU ( Is the computer Overclocked, if so list CPU speeds, FSB, Memory speeds, Voltages etc. etc.):
RAM ( Brand / Model / Tell us the number of sticks and if you´re using different brands):
Video Card ( Brand/Model / Is it overclocked, and if so, to what speeds and using what utility ):
PSU ( IMPORTANT !!! Brand & Model / link to webpage with specs / manufacturer's website or picture of unit label ):
Monitor (connection used):
Hard drives:
Optical Drives:
Additional PCI cards:
Number of fans present:

Operating System :
Video Card Drivers in Use ( and tried ):
Motherboard Drivers Used:
Apps/Games causing issues ( and if they've been patched ):
All major components check 100% after thorough testing ( eg. Memory & Memtest86 ):
System clean of viruses / spyware etc:
Other things tried:

 

.. is what you really should be posting up, saves a lot of guessing as to what PSU it is exactly, what drivers are being used, what else you've done to resolve things etc etc ..



-------------------------
AM3 965BE C3 / 4GB Corsair XMS3 2000Mhz / GigaByte 990FXA-UD5 / Corsair H70 & 2 CM Excaliburs / x2 HD3870 ATOMIC Edition / Corsair 90GB Force 3 SSD / Momentus XT 250Gb Hybrid HDD / x3 Samsung F3 1Tb / Sony AD-7700 DVD-RW / Auzen X-Mystique / Enermax INFINITI 650W / Lian Li PC-7FNWB / Logitech X-530 / Logitech Kboard & MX620 Laser Mouse / Epson RX685 / DELL U2312HM 23" IPS TFT / MY RIG HERE
 12/10/2011 08:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
KuroXKitsune
n00b

Posts: 2
Joined: 12/09/2011

thank you for your response.. sorry ive never really needed to make  a post about a video card its a self built computer. nothing is over clocked my psu is an ultra X4 750W modular power suply and my ram is two sticks of 2GB DDR3 Corsair XMS3 ive tried many montiors i have a dell 15 inch monitor with vga and dvi (tried both connections ) i also have a genric vga montior and a 42 inch toshiba tv which i tried via hdmi and vga. OS and drivers i belive are irrelvent as most the time i cant really even get bios/POST video output. the only other PCI card is a linksys wireless card. and theres 2 120mm fans 1 60mm i belive and then the spu fan and the fan on the video card itsself. also all other hardware Does check out being just fine. im really sorry about not posting enough info anything else needs to be known? thank You for your time ^_^ 

Statistics
84733 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.