Topic Title: AMD overdrive on 4890
Topic Summary:
Created On: 06/16/2012 07:32 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/16/2012 07:32 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bluewolf88
n00b

Posts: 2
Joined: 06/16/2012

I had a problem after instal CCC 12.1, my custom clock's (925 Mhz for core and 1125 Mhz for memory) are not accepted by the sistem and if i try (whit test custom clock) appear in the screen multiple artefact.

I had re-installed old version of CCC 11.1 and problerm persist, why 10 minuts before installation new driver all function corrept, and after nothing?

Help me plese

(ps i used a clear installation for all process) 



-------------------------
Asus M4N78 PRO, AMD Phenom II X3 710, 6 GB corsair dominator ddr2 1066, Sapphire 4890 2 gb, Enermax 620, Thermaltake Armor x

Edited: 06/16/2012 at 08:24 AM by bluewolf88
 06/16/2012 08:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7852
Joined: 11/13/2009

"" my custom clock's (925 Mhz for core and 1125 Mhz for memory "" where did you get these settings? Artifacts are usually caused by incorrect settings.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 06/17/2012 06:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bluewolf88
n00b

Posts: 2
Joined: 06/16/2012

In one forum for custum clock... i used this parameter for mafia 2, but this problem is apperar only after installation new CCC before i havent problem whit this clock.



-------------------------
Asus M4N78 PRO, AMD Phenom II X3 710, 6 GB corsair dominator ddr2 1066, Sapphire 4890 2 gb, Enermax 620, Thermaltake Armor x
 06/17/2012 08:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 13076
Joined: 04/17/2008

Now are you sure that this "multiple artifact" appearance when you click Test Custom Clocks is not the multicolored AMD testing screen?

-------------------------
AMD FX-8350 w/ Corsair H105, ASUS Sabertooth 990FX Gen3/R2, 8GiB G.SKILL DDR3-2133, XFX HD 7970, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, Corsair C70, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
Statistics
88930 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.