Topic Title: 7870 Eyefinity 6
Topic Summary: BF4
Created On: 11/04/2013 01:53 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/04/2013 01:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Superslow
Peon

Posts: 18
Joined: 11/04/2013

I am trying to play BF4 on my computer and when the game loads onto a server and you get the loadout/deploy screen it starts glitching. The video cuts out every couple of seconds. Like the video signal is dropping out. I have all of the drivers up to date.

BIOSTAR TA990FXE 
AMD FX-8350 
32.0 GB RAM 
AMD HD 7870 Eyefinity 6 
Pri - OCZ SSD PCIE Revo drive 110GB

Sec - Western Digital Scorpio Black WD7500BPKT 750GB

WIN 7 PRO 64-bit operating system 

 



-------------------------

Biostar TA990FXE, AMD FX-8350, Corsair H80 cooling, DDR3 1600 32gb, AMD HD 7870 Eyefinity 6, OCZ Revodrive PCI-Express 110gb, WD 7500 1.5tb, OCZ 750watt

 11/05/2013 12:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Superslow
Peon

Posts: 18
Joined: 11/04/2013

geogan brought it to my attention that it might be an adapter issue. 

I ordered a new adapter and I shall see what happends in a couple of days.

 



-------------------------

Biostar TA990FXE, AMD FX-8350, Corsair H80 cooling, DDR3 1600 32gb, AMD HD 7870 Eyefinity 6, OCZ Revodrive PCI-Express 110gb, WD 7500 1.5tb, OCZ 750watt

 11/13/2013 02:34 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Superslow
Peon

Posts: 18
Joined: 11/04/2013

Well I have not gotten my new adapter yet.
But I did some testing. Someone had suggested that I run the DirectX thingy that came with BF4 so I did, no change.
I did download GPU-Z and got a log file of my cards activity. WOW.
My temp at idle and norm comp usage is around 28c. So I jump into BF4 and into the test range. The temp climbed quickly up to the mid 50s. It kept cutting in and out. So I quick the game, adjusted the manual fan speed to 80%. Ran the test range again and changed all of my video setting to low. I even ran the system test option in BF4. That test came back bad, FPS was 0 (ZERO). So I quit the game again. I checked my log file and the temps were just a couple Cs lower. I scrolled over and scrolled through my log file. To my surprise I was having some complete power drops even some that read down to VDDC [V] -70, VDDC Current [A] 239.3, VDDC Current In [A] -67.0 (these are not all in the same line, just some extremes that were happening). From my knowledge of electricity, this is not good.

Any Ideas?



-------------------------

Biostar TA990FXE, AMD FX-8350, Corsair H80 cooling, DDR3 1600 32gb, AMD HD 7870 Eyefinity 6, OCZ Revodrive PCI-Express 110gb, WD 7500 1.5tb, OCZ 750watt

Statistics
81039 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.