Topic Title: 120Hz support. 7xxx series. drivers 13.11 and 13.12 eyefinity
Topic Summary:
Created On: 01/01/2014 02:15 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/01/2014 02:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sebj
Peon

Posts: 2
Joined: 01/01/2014

Do drivers 13.11 and 13.12 support 120hz in eyefinity?

I had no issues running eyefinity at 120hz with driver 13.9 but the recent ones only allow the monitor to be set to 60hz. No other refresh rate choices are available.

Benq xl2720t triples. Displayport/display port/dual link dvi

Gigabyte7970 single

 01/10/2014 07:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sebj
Peon

Posts: 2
Joined: 01/01/2014

Bump

 02/05/2014 03:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
gren77
Peon

Posts: 13
Joined: 02/03/2014

What sort of connections did you use?  I'm trying to confirm if EyeFinity 120hz is possible (DVI, DVI, Displayport>DVI) but according to Sapphire, it seems not to be possible.

Windows detects 2 monitors at 120hz (I've used the 3 monitors, Asus VG236, at 120hz on the Desktop and 3d via NV 3D Surround) but the other monitor is using HDMI, so it's understandably not working.  I'm just looking for info to confirm 120hz across three monitors on the desktop before investing in a 100 USD Active Displayport to DVI converter.

60hz on the desktop is driving me nuts with all the tearing and whatnot.

 02/05/2014 07:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Lobsterbread
Peon

Posts: 10
Joined: 02/05/2014

Hello sebj,

AFAIK, all drivers since the HD 7000 series can support 120hz + Eyefinity as I've been using this kind of setup since I've gotten the HD 7970's.

 

If you're unsure on how to enable the 120hz option for Eyefinity, I recommend going to another post I made directly related to this.

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=474&threadid=171513&enterthread=y

Let me know if it helps.



-------------------------

Intel i7 3960x @ 4.7GHz | CaseLabs MAGNUM M10 | ASUS Rampage IV Extreme | 3 XFX R9 290 @ 1075/1375 | 8 x 4GB Corsair Dominator Platinum 2133MHz | OCZ RevoDrive 3 x2 240GB PCI-E SSD | Corsair AX1200 PSU | 4 ACER GD235HZ 120hz Monitors | 23.25 TB of Total HDD Storage |

 06/30/2014 01:52 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ArkaynAdrian
Peon

Posts: 6
Joined: 05/14/2014

Heya Sebj,

Still having issue with this?

I have an ongoing support ticket with AMD who are trying to help. Their internal tests work though.

You still having these issues or have you found a fix?

Statistics
84141 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.