Topic Title: triple screen doen't work with r7 265
Topic Summary:
Created On: 07/14/2014 06:43 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/14/2014 06:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
oki-doki
Peon

Posts: 2
Joined: 07/14/2014

Hello,

I just changed my old 6870 for a new R7 265.

I was looking for a triple screen using 2 DVI and 1 HDMI, and I read that all the R7 and R9 included this possibility with EyeFinity.

But Since I use my new R7 265 Asus, I can't activate more than two screen.

Can you tell me if this possibity is allready inclued with R7 265 ?

Thanks, and sorry for my poor english.



Edited: 07/14/2014 at 07:25 AM by oki-doki
 07/14/2014 03:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Thanny
Alpha Geek

Posts: 1494
Joined: 07/13/2009

You must use identical monitors for that functionality.  Otherwise, you need to use DP for one of them as always.

 

 07/15/2014 03:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
oki-doki
Peon

Posts: 2
Joined: 07/14/2014

ouch ! I never read that in any review, or any comment of user.

What are the rules to  have three monitor without use DP ?

three monitor identical (same reference) ?

three monitor with same  size (inch and ms) ?

Nevermind, did I have to use an active or passive DP adaptator if I want finally use my three different monitor ?

Thank for your reponse (if you can understand my post ;-)  

 07/20/2014 11:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Thanny
Alpha Geek

Posts: 1494
Joined: 07/13/2009

The adapter must be active.

 

Statistics
88952 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.