Topic Title: Suddenly after update, Catalyst wont let me run 3 monitors.
Topic Summary: I have had eyefinity and triple monitors running for the last 6 months, suddenly after the latest driver update, i cant.
Created On: 07/22/2014 04:05 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/22/2014 04:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
CapnPlenge
Peon

Posts: 1
Joined: 07/22/2014

I am running a AMD Radeon HD 7700 Series, not excactly sure which one precisely.

But i have for the past 6 months been running eyefinity and triple monitor display with an hdmi>hdmi - dvi>hdmi & dp>hdmi>hdmi without any big troubles.. but when i recently updated from catalyst driver 12.? to 14.4, the catalyst center no longer lets me activate my third monitor, i can activate 2 monitors in random orders, but everytime i try to activate the third, it tells me to deactivate one of the monitors..

Does anyone know a solution for this? 

 07/22/2014 11:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dr. Zhivago
Peon

Posts: 20
Joined: 04/18/2013

I would suggest you completely uninstall the 14.4 driver, and then install the 14.6 RC driver. I have not had an issue like you're describing. I always uninstall the old drivers first, then reboot, then install new drivers, then reboot.



-------------------------

I run an All-AMD Household: Main PC - Gigabyte GA-970A-D3 - AMD FX-6300 BE - 8GB DDR3-1600 - HD6870 - 2x WD 500GB Blue - WD 1TB Black - 2x LG DVDRW - Xonar DG - CM 500W PSU - Antec 900 - Logitech G5 - Logitech USB Media KB - AOC 23" LCD -  Creative Inspire 2.1 - Windows 7 Ultimate 64Bit - Other Machines: PII X2 255 BE (4 Cores) + HD6870, 3x PII X6 1100T BE +  HD6870, HTPC AthlonII X4 630 + HD6450

 08/05/2014 12:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SORM
Peon

Posts: 12
Joined: 05/18/2014

Use old catalyst version 13.12. It works for me.

 

 08/25/2014 02:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
panther57
Peon

Posts: 10
Joined: 04/15/2009

I reciently have the same problem using 6800's. I know my thrid monitor is good... but I can't use more than 2 monitors since 14.4 update.I'll try an older driver package and see if I can again enjoy my 3 monitor eyefinity arrangement. Instead of starting a new topic, since I have the same problem I've written here. Not hijacking your topic. If a seperate start of this topic is preferred, let me know. I'll report back.

-------------------------
MSI 790FX-GD70, Phemon II X6 1090T, Sapphire 6870 CrossFire, Zalman 9700NT, Win 7 Prof 64,





Statistics
86434 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.