Topic Title: CrossfireX + Reciever = No ingame sound
Topic Summary:
Created On: 01/30/2013 05:20 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/30/2013 05:20 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
pontushultman
Peon

Posts: 1
Joined: 01/30/2013

So, everything works as long as I don't have CrossfireX enabled.
I have 2x HD5850, they're working fine, everything that is not working is my speakers.

Set up is like this PC (HDMI) -> Reciever -> (HDMI) -> TV
Also I got speakers + subwoofer to reciever.

Also got DVI -> my primary screen 24" @ 1920x1080
TV = 40" 1920x1080 @ duplicate.

As long as I have ONE graphiccard - I can play games with sound in my speakers and I got picture on both TV & my 24" screen.

And when I enable crossfirex, as soon as I start a game or like application like 3dmark11 in full screen - TV = No picture on TV and no sound in my speakers.

"AMD HDMI OUTPUT = NOT PLUGGED"
Here's my problem. As I got one cable from reciever that gives me both TV picture & sound from my speakers..

As soon as I turn the game off - sound is back, HDMI is plugged again.

I got Cata 13.1 and Cap 2 12.11
I removed old drivers with drive sweeper and such.. No clue why it aint working.  

 07/12/2013 08:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
vajak
Peon

Posts: 1
Joined: 10/24/2012

I have the exact same problem. I wish AMD would solve this, especially if it could be done through software. As things are now I have a GPU in my PC that is useless since you kinda need sound for games.

Statistics
84708 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.