Topic Title: Startup Hanging after installing AMD Drivers
Topic Summary:
Created On: 03/18/2013 11:48 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/18/2013 11:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Brex123
Peon

Posts: 1
Joined: 03/18/2013

Graphics Card
Powercolor HD 7970

HIS HD 7970
AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
13.1 on fresh install

Operating System
Windows 7 64-bit

Issue Details
after installing second (the HIS brand) card and installing driver for it, Windows hangs at Starting Windows splashscreen. The computer starts in Safe Mode fine, and using the default Windows drivers works as well.

Motherboard or System Make & Model
Asrock x79 Extreme6

Power Supply

OCZ ZT 750W 80 PLUS Bronze Certified atx12V

Display Device(s) and Connection(s) Used

2 ViewSonic (One DL-DVI, one SL-DVI)

Applications and Games

Have not been able to run any apps with AMD drivers.

CPU Details
Intel Core i7 3820 @ 3.60GHz

Motherboard BIOS Version
2.20

System Memory Type & Amount
Samsung 16GB (4 x 4 GB) DDR3-1600

Additional Hardware
Rosewill RNX - N300X Wi-Fi adaptor

Additional Details
Had touble with it on previous install of Windows, reinstalled Windows, and still causes this problem. The HIS card I have had to RMA for an unrelated reason (would crash at 50degrees C) and have just got it back from RMA. Powercolor has worked fine since I got it after the failure of the HIS one.

Statistics
84329 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 7 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.