Topic Title: CrossfireX issue with Asus HD7750-DCSL-1GD5
Topic Summary: Does a crossfireX is possible with 3 cards ?
Created On: 05/26/2013 01:31 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/26/2013 01:31 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Daniel64
Peon

Posts: 2
Joined: 05/26/2013

To whom it may concern,I tried to get an answer with asus technical support and AMD technical support without success. (no reply). I'm using 3 Asus HD7750-DCSL-1GD5. This model has no bridge, no fan and are software activated crossfireX). Drivers are fully installed using the latest software (AMD Catalyst  13.5)   The Asus Sabertooh R2 allow the use of up to 4 graphics cards single space or 3 double space. When i'm a activate the crossfire X. The software report me that i have more than 2 graphics compatible cards installed and ask me witch one i would like to use with the primary graphics adaptor. (Does It means that the software don't want to crossfirex the thrid card ?. Usually, Amd crossfire allow the use of 4 graphics cards.   Would you tell me if the Asus HD7750-DCSL-1GD5, can be used with 3 cards into a software crossfirex configuration ?   Thank you for help     System :   Processor : AMD FX-8350, 4 Ghz, 8 cores processor   Monitor used : LG Flatron E2442TC connected to the DVI port   Moterboard : Asus Sabertooh 990FX R2 bios 1503   Memory Kingston : 2 x 8 GB DDR3 667 Mhz. Part number : 9905403-559.A00LF   Power supply 625 W
 05/29/2013 07:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Vegan
Alpha Geek

Posts: 1440
Joined: 01/31/2010

You need HD 7770 or higher, but some HD 7770s I have seen from MSI lack the CFX bridge

HD 7790 CFX would be a better choice

 



-------------------------

 05/30/2013 10:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Daniel64
Peon

Posts: 2
Joined: 05/26/2013

Thank you Vegan, your answer is very appreciated.
 06/07/2013 07:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
psykosonik
Peon

Posts: 11
Joined: 06/07/2013

hey Daniel, you psu seems to be kind a low for x3 7750, i think you gonna need at least 800w with 80plus efficiency

Statistics
88929 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.