Topic Title: Triple Crossfire
Topic Summary:
Created On: 06/15/2013 06:51 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/15/2013 06:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Filimonov
Peon

Posts: 2
Joined: 06/15/2013

Hi,

I have two (hd 7770) graphics cards in crossfire, can i install third graphics card without a bridge, using only software?

Thanks

 06/15/2013 06:57 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Elite

Posts: 1050
Joined: 11/22/2010

No



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, Samsung 840 Pro 256gb, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 06/15/2013 07:05 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Filimonov
Peon

Posts: 2
Joined: 06/15/2013

its realy bad, because in 5770Hd we can install 3 graphics card...

 06/15/2013 10:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Thanny
Alpha Geek

Posts: 1465
Joined: 07/13/2009

The fact that the cards have only one CF bridge connector should not have escaped your notice when you decided to buy them.

Nor this plainly-stated fact on AMD's web page about the 7770:

AMD CrossFire™ multi-GPU technology5

  • Supports dual-GPU performance scaling
Statistics
87362 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.