Topic Title: Help Crosfire
Topic Summary: crosfire keeps turning off
Created On: 07/19/2013 02:36 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/19/2013 02:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
aderaps
Peon

Posts: 3
Joined: 07/19/2013

So I open up catalyst and turn it on, it applys the settings and then  turns it back off. I have 2 Gigabyte radeon HD 7770 OC with a crossfirebridge attached it detects both cards. I removed the drives and reinstaled them. Still dose not fix the problem removed them agin and instaled catalyst. and downloaded the drives agin same problem. Any one any advice or a fix to this problem.?
 07/19/2013 02:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7061
Joined: 11/13/2009

Please read the sticky "Read Before Posting".
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=160417&enterthread=y

 

To make it easier to assist you please supply the following:
            ( Please don't paste dxdiag )

1. Processor (I5-xxxx, A10-xxxx, etc)
2. Graphics card (HD6970, HD4850, Mobility, etc)
3. OS (Win7, Win8, WinXP, 32 or 64bit, etc)
4. Driver version (13.2, 12.10, etc)
5. Power Supply..list make and model and wattage
6. RAM
7. Did your computer come with the OS and Graphics card you have now?
8. Monitor resolution (native), connected by (DVI, HDMI, etc)


 



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 07/19/2013 02:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
aderaps
Peon

Posts: 3
Joined: 07/19/2013

AMD FX4100 Black edition2 Gigabyte HD 7770 OCWin 813.1 driver ( current for win 8) 8G Ram Thermetek smart 750W PSU cards are on there own power channel on the PSUI am running two monitors currently not positive of there native reselutions at this time.
 07/19/2013 02:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
aderaps
Peon

Posts: 3
Joined: 07/19/2013

Both natice 1600x900 60hrz refresh rate
Statistics
84252 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 6 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.