Topic Title: 13.8 Beta problem
Topic Summary: Lag and frame sync
Created On: 08/04/2013 12:12 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/04/2013 12:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ashton4life
Buffed

Posts: 87
Joined: 08/18/2010

Ran AMD uninstaller/cleaner following the instructions by Marc in the forums first sticky under crossfire then installed the 13.8 driver with the latest chipset driver. I went straight to my Black Ops 2 game and BAM! Lag , stutter!! Oh my I had to go back to 13.3.



-------------------------

Corsair 600T Modded Case


AMD FX-8350 @ 4.9 ghz
Corsair H100I


Asus Crosshair IV Formula


2 x Sapphire HD7950 (Stock speeds)
2 x 4Gb = 8Gb Corsair Vengeance
2 x 120Gb G.Skills SSD Raid 0
1 x WD 1tb
Enermax Revolution +85 1050w



Edited: 08/04/2013 at 12:19 PM by ashton4life
 08/04/2013 12:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ashton4life
Buffed

Posts: 87
Joined: 08/18/2010

Gave 13.8 another try and nothing. There is a delay between my sniper shots causing misses. I checked the slow replays on Black Ops 2 and the majority of should be kills were all over the place. Its like the frame is in the wrong place compared to where I aim. No problems with 13.3, its dead on. Also there is a heavy lag when the game first starts as soon as a sound goes off in the game. I never did that with any other driver. AMD this is my 2 cents on the driver. I hope to hear back from someone and also hope to see a fix being this new driver was to help other games that suffer with the sync problem.

-------------------------

Corsair 600T Modded Case


AMD FX-8350 @ 4.9 ghz
Corsair H100I


Asus Crosshair IV Formula


2 x Sapphire HD7950 (Stock speeds)
2 x 4Gb = 8Gb Corsair Vengeance
2 x 120Gb G.Skills SSD Raid 0
1 x WD 1tb
Enermax Revolution +85 1050w

 08/06/2013 10:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ulyriel
Peon

Posts: 18
Joined: 07/31/2013

If 13.3 works fine... have you tried 13.8 with the frame pacing turned off?

I'd be interested in the results.



-------------------------

Asus Sabertooth 990fx r2.0, AMD 8350fx @ 4.8Ghz w/ Corsair H80i, Dual Sapphire 7870 ghz edition OC, 24GB G. Skill 12800CL 9-9-9-24 @1600Mhz, 120GB Kingston SSDNow!, 1TB SG MomentusXT SSHD, Corsair TX850M, Matshita Blu-Ray Burner, Logitech G930 7.1 Headset, Razer Deathstalker Keyboard, Razer Mamba Wireless Mouse, Tri-Asus vg23a 3D Monitors

 08/09/2013 08:16 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

Your fellow community members here, or members of Black Ops 2's forum may have a work-around to try.  I can't think of any, and I'm sure you have uninstalled/installed the driver correctly.

Report the issue using the Beta Driver Issue Reporting form - if you have not done so already.

www.amd.com/betareport.

;Marc



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

 08/09/2013 11:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
UcouldBrong
Case Modder

Posts: 838
Joined: 01/05/2013

13.4 and 13.6...did not work for you?



-------------------------

 


 


Non-noob components.

Statistics
87580 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.