Topic Title: Doesn't recognize crossfire hd 7870
Topic Summary:
Created On: 10/07/2013 05:42 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/07/2013 05:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ziggry
Peon

Posts: 4
Joined: 10/07/2013

Hello everyone, I've had several board msi brand, such as B3 P68 GD65, GD65 G3 Z68, Z68 GD80 G3, last week bought a Z87 GD65 gaming, but I can not activate the second video card, installed the  amd 13.9 drivers with just one card ,rebooted and installed the second does not recognize the second card. I tested amd drivers 13.10v2 and does not work, I tested with the older  amd drivers 13.4 official and does not recognize the second card.

 

 

Tested one by one each both graphical works fine.

I have the crossfire bridge connected.

 

 

 

Sistem : 

Caixa Fractal Arc mid R2 

psu Corsair tx 650 modelar 

Rams Corsair vengeance 16Gb 4x4 1600 mhz.

Coller Corsair H100 I

hard drivers Adata Sp 9000 64 GB sata 6Gb para o SO

kingston V300 64 GB sata 6Gb para jogos.

Western Digital blue 1 TB sata III 64 MB

Board MSI Z87 Gd65 Gaming 

Cpu Intel 4770k 

Cards 2  vtx hd 7870 x-edition oc  Gpu clock : 1100 Mhz, memory 4900 Mhz.

 

 

http://imageshack.us/a/img38/7043/vhmg.jpg

 

Greetings from Portugal!



Edited: 10/07/2013 at 06:50 AM by Ziggry
 10/07/2013 01:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Thanny
Alpha Geek

Posts: 1468
Joined: 07/13/2009

Are you sure there's only one card listed in the Device Manager?

 

 10/07/2013 03:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ziggry
Peon

Posts: 4
Joined: 10/07/2013

Hi everybody,

I tested one at a time in the pci-e 2 and works.

And do the same on Pci-e nº1. works fine the 2 card.

GPU-Z recognizes the two cards.And appears on device manager the to cards.

I am using SO w7 ultimate, and the board bios is the last version.

Is something else must be some setting in bios or drivers, and i don´t no...

 

http://imageshack.us/photo/my-images/34/lnow.jpg/ 

 

 

Best regards.

 10/08/2013 05:56 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ziggry
Peon

Posts: 4
Joined: 10/07/2013

Hi EVERYBODY,

 

i Tested drivers 13.10v2, the 13.9, 13.8, 13.4 and none recognized the crossfire drivers only have very old 13.1 recognized the crossfire, could activate crossfire in ccc.

 

Cand some one report to Amd Guys pls, why the 13.10v2, the 13.9, 13.8, 13.4, don´t work in crossfire HD7870...im my Msi z87 GD65 GAMING.

Statistics
87442 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.