Topic Title: Crossfire not working in 13.11 Beta9.2
Topic Summary:
Created On: 11/08/2013 07:58 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/08/2013 07:58 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
wesleydeman
Peon

Posts: 2
Joined: 11/08/2013

I just updated to the new beta, but now my crossfirex settings are gone in the Catalyst Control Center. I also did a unistall of the drivers and installed the 13.11 beta 9.2 again but it still doesen't show up.

I have checked my hardware in windows device manager and it shows me both by GPU's and says they are working correctly. Also a strange thing in catalyst at the hardware page there is a primary adapter. and a switched off adapter there. But in the windows device manager it's not switched off?

MOBO: MSI P55-GD65

CPU: i5-750 @ 4.0 Ghz

GPU: Amd Radeon HD 5870 1GB  x 2 in CrossfireX

RAM: Corsair Vengeance 1600-8GB (2x4GB)

 11/08/2013 08:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
darthtater82
Peon

Posts: 4
Joined: 11/08/2013

Same here. 6850's crossfired. Had to dissable to even play ghosts.Now in 13.11 shows 2nd card as dissabled adapter........
 11/08/2013 08:14 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
wesleydeman
Peon

Posts: 2
Joined: 11/08/2013

I am now going to install 3.11 BetaV8 again, will report if crossfire works again.

Update: After installing 3.11 BetaV8 again, CrossfireX is working again.



Edited: 11/08/2013 at 08:23 AM by wesleydeman
 11/08/2013 09:11 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ashton4life
Buffed

Posts: 87
Joined: 08/18/2010

WOW this is a low blow from AMD. A blantent "I dont care about my customers" If the problem cant be fixed on AMD's end then please tell us it's a COD's issue, dont just band-aid it!



-------------------------

Corsair 600T Modded Case


AMD FX-8350 @ 4.9 ghz
Corsair H100I


Asus Crosshair IV Formula


2 x Sapphire HD7950 (Stock speeds)
2 x 4Gb = 8Gb Corsair Vengeance
2 x 120Gb G.Skills SSD Raid 0
1 x WD 1tb
Enermax Revolution +85 1050w

 11/08/2013 01:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
deathcrush87
Grinding Levels

Posts: 170
Joined: 08/17/2013

mine works fine with crossfire, i mean it has crossfire option in catalyst..



-------------------------

AMD FX8350//Corsair vengeance DDR3 CL9 8GB@1600//Asus ROG Crosshair V Formula z//Asus R9 290X oc DCII//Corsair CX750//Razer Lycosa//Corsair M30//Zalman Z11 plus case//Kingston 120gb SSD//Yamaha Audiogram6//Windows 8.1 64bit//

 11/08/2013 04:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Zortega
Peon

Posts: 1
Joined: 11/08/2013

I'm in the same boat. My R9 280x's will no longer Crossfire. The moment I select the option I get BSOD. And I can't find the Beta 8 drivers anymore.
 11/08/2013 06:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7858
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: ashton4life WOW this is a low blow from AMD. A blantent "I dont care about my customers" If the problem cant be fixed on AMD's end then please tell us it's a COD's issue, dont just band-aid it!

Do you think you are talking to AMD? There are numerous ways to report your issue to peope that care...I mean Can do something about it. There is a FAQ section of the forum...try it. There you will find e-mail and phone numbers for whatever country you live in. On the driver download page is a "ISSUE REPORT FORM". On the bottom of this page..and every page is "CONTACT US". So do your complaining where it does some good...report it. And don't expect a two way conversation with the Catalyst Crew.

You can also tweet the Catalyst Guy >

https://twitter.com/CatalystCreator



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******



Edited: 11/08/2013 at 07:05 PM by stumped
 11/09/2013 04:37 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ashton4life
Buffed

Posts: 87
Joined: 08/18/2010

Originally posted by: stumped
Originally posted by: ashton4life WOW this is a low blow from AMD. A blantent "I dont care about my customers" If the problem cant be fixed on AMD's end then please tell us it's a COD's issue, dont just band-aid it!

Do you think you are talking to AMD? There are numerous ways to report your issue to peope that care...I mean Can do something about it. There is a FAQ section of the forum...try it. There you will find e-mail and phone numbers for whatever country you live in. On the driver download page is a "ISSUE REPORT FORM". On the bottom of this page..and every page is "CONTACT US". So do your complaining where it does some good...report it. And don't expect a two way conversation with the Catalyst Crew.

You can also tweet the Catalyst Guy >

https://twitter.com/CatalystCreator

"Do I think I am talking to AMD?"  Dude they own the Forum and if they had any clue at all they would be monitoring the comments people make here. If they are not then how do they know what people are going thru. If nobody talks about it here then who would know? I will send the form and email and tweet also but the issues need to be know here also for the greater good and everyone to see. The new update on steam was based on forum comments made in the Activision COD forum.

 



-------------------------

Corsair 600T Modded Case


AMD FX-8350 @ 4.9 ghz
Corsair H100I


Asus Crosshair IV Formula


2 x Sapphire HD7950 (Stock speeds)
2 x 4Gb = 8Gb Corsair Vengeance
2 x 120Gb G.Skills SSD Raid 0
1 x WD 1tb
Enermax Revolution +85 1050w

 11/11/2013 01:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

I am not entirely sure the OP was in referring to CF in the context of CoD:Ghosts as you were, ashton4life.  I provided some feedback in the other thread, but the short of it is pretty straight-forward:

AMD is well aware of the issues our customers are having when it comes to game titles like CoD: Ghosts.

;Marc



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

Statistics
89061 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.