Topic Title: radeon hd 7770 crosfire not working
Topic Summary:
Created On: 12/05/2013 12:24 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/05/2013 12:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
shawntron
Peon

Posts: 38
Joined: 11/28/2013

i have 2 HD Radeon 7770 and one of them is not doing anything they both work seperatly i have crosfire enabled but when in a game and i check the catalyst to wee if it is doing anything the one card is running at 100% and the second card is at 0% Testing with borderlands 2

i have a new motherboard and processor bios is freshly updated running catalyst 13.9

specs

AMD A10 6800k Richland 4.8GHZ OC (tested prime95 24hours)

AMD (2)x Radeon HD 7770 (one is 1GB and the other is 2GB and one is ghz edition and other is not)

AMD f2 85a-mPRO motherobard

4GB corsair 1600 ram

thermaltake 600 watt psu

1TB disk drive

112GB SSD

 

 12/05/2013 05:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
shawntron
Peon

Posts: 38
Joined: 11/28/2013

not to sure what exactly i did but ater 15 blue screens and moving cards from slot to slot it seems to be working still only getting 50fps and lower on boarderlands 2 ont medium settings witch is weird but it is playable now 

Statistics
86404 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.