Topic Title: 4 XFX Double D Black Edition Radeon HD7790's
Topic Summary: Can I crossfire all 4 cards?
Created On: 12/20/2013 04:01 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/20/2013 04:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Elouk
Peon

Posts: 2
Joined: 12/20/2013

Can you crossfire four HD7790's? I have looked and looked and cannot find an answer. I have noticed that on some of AMD's vcards there are two connectors for the crossfire cable, but for some reason I only see one on the HD7790? If I understand this correctly, you would crossfire in order from card 1 to card 2, then card 2 to card 3, then card 3 to card 4?

I am running Windows 8.1 (x64)

I have four HD7790s: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150670

My mobo: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128508

My processor: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819113284

My power supply: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817182063

My RAM: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231627



Edited: 12/20/2013 at 04:12 PM by Elouk
 12/20/2013 04:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12658
Joined: 04/17/2008

If all of the cards have two connectors then you can, if they don't then you can only Crossfire 2...But why would you ever want 4 midrange HD 7790s instead of just 1 HD 7970 or 280x? You'll end up with less effective power, more heat, and more noise.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 12/23/2013 03:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Elouk
Peon

Posts: 2
Joined: 12/20/2013

Thanks for the information. I do have four 7790s but will have two after this, have a bud who needs vcards.

 12/23/2013 05:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Earnhardt
Case Modder

Posts: 894
Joined: 09/11/2008

On the cards you linked,it shows only 1 connector,so no,you can only crossfire 2 anyways.



-------------------------

AMD Phenom II 1100t @4.0Ghz /Asus sabertooth 990fx/2x Gigabyte 3G 7950's in crossfire/500G samsung 840 ssd/16G G-Skill Ripjaw 1600/2-samsung 24" monitors 1920X1200/Corsair AX1200W psu/W7 pro 64,G19 keyboard,Roccat kone pure mouse,Cooler master HAF932,Corsair H100i water cooler,Zalman ram cooler.Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Logitech Z5500 speakers,Roccat Kave 5.1 headset.

Statistics
86409 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.