Topic Title: 4 XFX Double D Black Edition Radeon HD7790's
Topic Summary: Can I crossfire all 4 cards?
Created On: 12/20/2013 04:01 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/20/2013 04:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Elouk
Peon

Posts: 2
Joined: 12/20/2013

Can you crossfire four HD7790's? I have looked and looked and cannot find an answer. I have noticed that on some of AMD's vcards there are two connectors for the crossfire cable, but for some reason I only see one on the HD7790? If I understand this correctly, you would crossfire in order from card 1 to card 2, then card 2 to card 3, then card 3 to card 4?

I am running Windows 8.1 (x64)

I have four HD7790s: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150670

My mobo: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128508

My processor: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819113284

My power supply: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817182063

My RAM: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231627



Edited: 12/20/2013 at 04:12 PM by Elouk
 12/20/2013 04:46 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12902
Joined: 04/17/2008

If all of the cards have two connectors then you can, if they don't then you can only Crossfire 2...But why would you ever want 4 midrange HD 7790s instead of just 1 HD 7970 or 280x? You'll end up with less effective power, more heat, and more noise.

-------------------------
AMD FX-8350 w/ Corsair H105, ASUS Sabertooth 990FX Gen3/R2, 8GiB G.SKILL DDR3-2133, XFX HD 7970, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, Corsair C70, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 12/23/2013 03:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Elouk
Peon

Posts: 2
Joined: 12/20/2013

Thanks for the information. I do have four 7790s but will have two after this, have a bud who needs vcards.

 12/23/2013 05:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Earnhardt
Case Modder

Posts: 926
Joined: 09/11/2008

On the cards you linked,it shows only 1 connector,so no,you can only crossfire 2 anyways.



-------------------------

AMD Phenom II 1100t @4.0Ghz /Asus sabertooth 990fx/2x Gigabyte 3G 7950's in crossfire/500G samsung 840 ssd/16G G-Skill Ripjaw 1600/2-samsung 24" monitors 1920X1200/Corsair AX1200W psu/W7 pro 64,G19 keyboard,Roccat kone pure mouse,Cooler master HAF932,Corsair H100i water cooler,Zalman ram cooler.Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Logitech Z5500 speakers,Roccat Kave 5.1 headset.

Statistics
87556 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 10 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.