Topic Title: Dual Graphics With HD6670 and A8 6600K
Topic Summary: Can't find how to get it to work! HELP!!!
Created On: 01/09/2014 11:51 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/09/2014 11:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Cody800
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2014

I cant figure out how to do this i set it up in my bios but in the bios i only have the option for IGD and PCG. Then Re-Booted and catalyst doesnt give me the otion for Dual-Graphics.

 

Graphics Card HD6670 Ult Edition 1GB GDDR5

Catalyst Version 2013. 1206. 1603.28764

Windows 8.1 Pro 64-bit

Motherboard MSI FM2 A85XA- G43

Power Supply XION 700W AXP -700K14XE

CPU AMD A8 6600K Black Edition

4GB DDR3 Ram



Edited: 01/10/2014 at 12:10 AM by Cody800
 01/09/2014 11:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Earnhardt
Case Modder

Posts: 886
Joined: 09/11/2008

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=443&threadid=160903&enterthread=y



-------------------------

AMD Phenom II 1100t @4.0Ghz /Asus sabertooth 990fx/2x Gigabyte 3G 7950's in crossfire/500G samsung 840 ssd/16G G-Skill Ripjaw 1600/2-samsung 24" monitors 1920X1200/Corsair AX1200W psu/W7 pro 64,G19 keyboard,Roccat kone pure mouse,Cooler master HAF932,Corsair H100i water cooler,Zalman ram cooler.Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Logitech Z5500 speakers,Roccat Kave 5.1 headset.

 01/10/2014 12:10 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Cody800
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2014

I cant figure out how to do this i set it up in my bios but in the bios i only have the option for IGD and PCG. Then Re-Booted and catalyst doesnt give me the otion for Dual-Graphics.

 

Graphics Card HD6670 Ult Edition 1GB GDDR5

Catalyst Version 2013. 1206. 1603.28764

Windows 8.1 Pro 64-bit

Motherboard MSI FM2 A85XA- G43

Power Supply XION 700W AXP -700K14XE

CPU AMD A8 6600K Black Edition

4GB DDR3 Ram

 01/27/2014 02:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
salitre22
Peon

Posts: 2
Joined: 01/27/2014

I have exactly the same problem. No Dual Graphics option appears in the game and Performance tabs. Before me appeared. I upgraded to windows 8. And I find no support from AMD or anything about it anywhere. I am very unhappy with AMD instead of having a place to resolve customer queries sent you to a forum where they can answer you and solve your doubts or not.
 01/27/2014 02:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
salitre22
Peon

Posts: 2
Joined: 01/27/2014

My computer:APU A8 5600K. 3.6 GHzGPU: Sapphire HD 6670 1Gb DDR5MB: M5 a75M-DGSRAM: Kingstorm Hiper x 4GB 1866 DDR3
 02/01/2014 11:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
saifkazi
Peon

Posts: 1
Joined: 02/01/2014

Same problem here cant find Dual GPU or crosffire option

 03/09/2014 02:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
niko060206
Peon

Posts: 12
Joined: 12/05/2013

Are you sure your mb is it available for crossfire?



-------------------------
mb asrock fx990 extreme 3 ,phenom 2 x4 965be oc to 4ghz ,2x4gb corsair value selection ddr3 1600,coolermaster gx650 w bronze,2x 6670 1gb ddr5 crossfired,case hunter x red ,allof this aircooled with four 12cm case fans.
 03/10/2014 06:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sundragon
Peon

Posts: 4
Joined: 01/26/2014

i found that your memory MUST run at 1800 or over to get the thing working

 04/17/2014 11:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sleepy48
Peon

Posts: 1
Joined: 04/17/2014

Asus A88XM-A ,  A8 6600K,  Asus  HD6670-2GD3

Updated all drivers            Memory 8GB @ 1866 (Set it in BIOS)

Cannot See Dual Graphics option

 

FIXED:

Found in BIOS   -  NB Frequency ,

changed settings and it enabled Dual Graphics in CCC

 SAW a you tube video.

Found out also Crossfire and dual graphisc aren't the same.

 



Edited: 04/18/2014 at 08:46 PM by Sleepy48
 04/18/2014 07:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
UcouldBrong
Case Modder

Posts: 805
Joined: 01/05/2013

Crossfire may not display unless you have multiple cards.



-------------------------

 


 


Non-noob components.

Statistics
85759 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.