Topic Title: 7970CF
Topic Summary:
Created On: 02/09/2014 09:31 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/09/2014 09:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
derek02sod
Peon

Posts: 3
Joined: 02/09/2014

Hi all, I currently have 

1 x r9 280x dc2T V2

2 x sapphire HD7970 OC with Boost

However,

Crossfire only work when r9 280x & any of my HD7970,

Crossfire does not work when 2 HD7970 Crossfire.

It showed:

"The AMD CrossFireX internal bridge interconnects linking your graphics cards together are not properly attached. Both bridge interconnects must be attached. For more information, see the user's guide for your graphics card."

I have 3 crossfire cable that came with the three cards and tried them all.

I have also tried resetting bios, clean install windows 7 & 8.1 64 bit, installing Catalyst 14.1 & 13.125, basically anything that I can think out that can be searched online. 

Is there anymore solutions? Because I want to sell my r9 280x since crossfire will downclock the r9 280x anyways.

 

Many Thanks.

 02/09/2014 10:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
UcouldBrong
Case Modder

Posts: 839
Joined: 01/05/2013

Try one bridge...



-------------------------

 


 


Non-noob components.

 02/09/2014 11:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
derek02sod
Peon

Posts: 3
Joined: 02/09/2014

O.. did I not mentioned? I did one bridge only at a time for both connectors.

 02/10/2014 01:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
UcouldBrong
Case Modder

Posts: 839
Joined: 01/05/2013

As frequently requested: system components?  What motherboard?  ETC ?



-------------------------

 


 


Non-noob components.

 02/10/2014 01:58 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
derek02sod
Peon

Posts: 3
Joined: 02/09/2014

i7-3770K

Asus P8Z77-V

corsair 16gb ram 1600mhz

crucial M500 250gb ssd

wd black 1tb

PS: CM V850

 

 02/10/2014 12:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
UcouldBrong
Case Modder

Posts: 839
Joined: 01/05/2013

Try with integrated gpu disabled...

 

Be sure mobo BIOS updated to 2104.

 

Both video cards Dual Bios switches in same position?



-------------------------

 


 


Non-noob components.



Edited: 02/10/2014 at 12:47 PM by UcouldBrong
Statistics
88949 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.