Topic Title: My 2. GPU wont show up
Topic Summary: Managed to uninstall one of my graphic cards and cant find it.
Created On: 06/08/2014 06:24 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/08/2014 06:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bagz
Peon

Posts: 1
Joined: 06/08/2014

I managed to click uninstall in device manager on one of my gpus (got 2x 6950 2gb) and it wont show up again. I have tried to uninstall everything but it hasnt worked.

Any suggestions?

 06/08/2014 11:06 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
backFireX64
Elite

Posts: 1044
Joined: 11/14/2010

Let me ask you something.

You pressed (or didn't) the "scan for hardware changes" tab in device manager and it did not install the "missing" display adapter ?

Did you see any hidden display device in device manager ?

Does windows install automatically gpu drivers through windows update (make sure that it does not)

 

Did you reboot ?

 

Have you tried clean uninstall-install drivers as stumped has described in detail in the sticky thread ?

 

 

I'm out.



-------------------------

gigabyte X58A-UD3R rev.2, core i7 975 3.9ghz (stock voltage), windows 8.1 64-bit, corsair 12gb DDR3 1600mhz 7-7-7-20 RAM, xfx HD 5970 + gigabyte HD 5970 (stock clocks), coolermaster ultimate 900w PSU.
amd catalyst 14.7 RC3 aug12

Statistics
85508 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.