Topic Title: Can I pair an msi radeon 250 1gd5 with an msi radeon 250 2gd3 with crossfire?
Topic Summary: this is a question
Created On: 07/25/2014 09:39 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/25/2014 09:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MJ
Peon

Posts: 2
Joined: 07/25/2014

Can I pair an msi radeon 250 1gd5 with an msi radeon 250 2gd3 with crossfire?

I already have the msi radeon 250 2gd3 and I would like to expand but I don't know if I would be better of buying another 2GB DDR3 card or going for a 1GB DDR5 card.

Any information given would be greatly appreciated, thanks!

 

Also, this is my first post, hi everyone

 07/25/2014 11:01 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Slayerx
Button Masher

Posts: 280
Joined: 09/16/2012

You can but its always best to get matching cards when CF'ing ( thats what I beleave anyways)

 



-------------------------

FX 8320// Asus Sabertooth R2.0 // HIS R9 280x //8Gb of 1866Mhz ram, H50 cooling, HX850W psu all stuffed into a NZXT Phantom case.


Was a member of AMD Processer forum since 2008. Last post count 1818.

 07/25/2014 11:56 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12515
Joined: 04/17/2008

Why would you want to do that? Why wouldn't you spend the extra $30 or so for a 260 which has twice the performance and none of the Crossfire drawbacks? A 250 1GB is around $60, a R7 260 is about $90

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64

Edited: 07/25/2014 at 12:03 PM by black_zion
 07/25/2014 01:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MJ
Peon

Posts: 2
Joined: 07/25/2014

Thanks Slayerx

 

@Black_zion I bought the PC with the 250 already in it.. or do you mean buy a 260 to pair with my 250? or do you think I should just replace my card altogether?
Edit: also I kinda want two hdmi ports to support my dual screen setup.. Is this possible with crossfire? Like plug each monitor in a separate card? 

 07/25/2014 03:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12515
Joined: 04/17/2008

Replace the card altogether with the 260.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
Statistics
85574 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.