Topic Title: R9 270 HD3D doesn't work in Stereoscopic Player
Topic Summary: HD3D has a delay in the left eye during frame-packing MVC playback
Created On: 08/20/2014 12:33 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/20/2014 12:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Theologian
Peon

Posts: 2
Joined: 08/20/2014

I'm having a problem playing back frame-packing MVC files using Stereoscopic Player.  The problem is describe in:

http://devgurus.amd.com/thread/168983

 

I have a R9 270 and Windows 7 64bit with latest beta.  I tried R9 260 with the same result.  I didn't have this problem with HD6850 on exactly the same system with the same software. 

 

I know that Stereoscopic Player is not the most popular software to playback MVC, but I'm just wondering if anyone else is experiencing this problem.  Maybe I can raise the visibility of this issue enough for AMD to do something about it.

 

Thanks

 08/28/2014 09:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bastian74
Peon

Posts: 7
Joined: 10/17/2008

This is a known issue.  Known that AMD doesn't care I mean.

It's been around for more than a year (I can find old forum posts about it)

Well documented at tri-def

http://www.tridef.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=4726

http://www.tridef.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=4618

 

The fact this this subforum has only a handful of posts per year pretty much guarentees it is the lowest possible priority for AMD.

 08/29/2014 03:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bastian74
Peon

Posts: 7
Joined: 10/17/2008

I made a video which demonstrates the one-frame lag problem

 

http://youtu.be/uDzPDY3414E

 

 08/29/2014 04:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Theologian
Peon

Posts: 2
Joined: 08/20/2014

Thanks for the info.  Really appreciated it.  

I wish AMD would do something about this bug.

Statistics
85502 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.